logo
0

Kapcsolat


Foto 2

Digiexpert webáruház

E-mail cím: info@digiexpert.hu
Nyitvatartás: Hé-Pé 8:00-16:00

Foto 2

 
 
 Megrendeléseit raktárainkból szállítjuk:

Foto 1

Foto 1

 

Bezpečný nákup

A Digiexpert.hu, üzemeltetője a Český velkoobchod s.r.o, már hosszú évek óta van jelen az európai piacon, és több ezer elégedett vásárlóval rendelkezik. A társaságunknál tett vásárlási tapasztalatokat valós ügyfeleknél ellenőrizheti. Vállalatunk több neves nemzeti és nemzetközi minősítéssel rendelkezik (APEK, SAEC, SzEK, Heureka, dTest, European Trustmark).
 

Bezpečný nákup

Vásárlóink elégedettségének köszönhetően webáruházunk a DigiExpert.hu elnyerte az Árukereső Megbízható Bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján. Webáruházunk értékelése hosszú ideje a legjobbak közé tartozik. A Megbízható Bolt minősítést azok a webáruházak kapják meg, amelyek az elmúlt 90 napban elegendő számú pozitív értékelést kaptak a vásárlóktól.
 

Bezpečný nákup

A Ecommerce.hu (SzEK.org) olyan szakmai tevékenységeket folytat, amelyek elsősorban a hazai e-kereskedelmi piac fejlődését, jogszerű működését és a működési feltételek javulását szolgálják. Az egyesület tagjai olyan vállalkozások, intézmények, szervezetek és magánszemélyek, akik számára valamilyen okból fontos az elektronikus kereskedelem fejlődése. Az egyesület fő programjai közé tartozik a Vedd a neten! webshop minősítő rendszer és a Vedd a neten! fogyasztói kommunikációs program.
 

Bezpečný nákup

Az Ecommerce Europe egy olyan szervezet, amely segíti a határokon átnyúló e-kereskedelmet, jobb védelmet biztosít a fogyasztók számára, biztosítja a világos kommunikációt a fogyasztók és a kereskedők között, valamint a kereskedőket szigorú európai szabályok betartására kötelezi. Több mint 10.000 minősített webáruház a tagja, melyek rendelkeznek a szigorú Ecommerce Europe Trustmark minősítéssel. Vállalatunk elkötelezte magát, hogy betartja az Ecommerce Europe Trustmark magatartási kódexét is.
 
Cégadatok
Český velkoobchod s.r.o.
Český velkoobchod s.r.o.
Digiexpert.hu
Albatrosová 286
252 42, Jesenice u Prahy
Česká republika
Cégjegyzékszám: CZ24823694
Adószám: 30402106-2-51
 
 
A prágai városi bíróság által vezetett cégjegyzékbe bejegyzett társaság, C. szakasz, letéti szám: 177668.
Bank neve: OTP Bank
Számlaszám: 11713012-21182570-00000000