logo
0

Barbershop

BarberShop 


💈 Exkluzív ajánlat fodrászat számára 💈
Figyelem minden fodrászszalon tulajdonos és stylist, aki a legjobbat akarja ügyfelei számára! Örömmel mutatjuk be exkluzív prémium ápolómárkák kollekciónkat, amelyeket kifejezetten az Önéhez hasonló igényes szalonok számára választottak ki.

Mi különbözteti meg ajánlatunkat?
Hozzáférés a tekintélyes márkákhoz: Növelje a szolgáltatás színvonalát a luxust és minőséget sugárzó neves, csúcskategóriás márkákkal.
Exkluzív termékcsalád: A prémium borotváktól a luxus ápolókészletekig kollekciónk mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy ügyfelei páratlan élményben részesüljenek.
Verhetetlen kedvezmények: Élvezze az exkluzív kedvezményeket és különleges ajánlatokat hőn áhított választékunkból, így minden eddiginél egyszerűbben töltheti fel polcait a legjobb termékekkel.
Növelje hírnevét: Prémium márkáinkkal megerősíti szalonja hírnevét, mint az elit hajápolási élmények kitűnő helye.


Miért válasszon minket?
✅ Felülmúlhatatlan minőség: Csak a legjobb márkákat válogatjuk össze, amelyek a kidolgozásukról és a kiváló teljesítményükről ismertek.
✅ Dedikált támogatás: Csapatunk elkötelezett a személyre szabott támogatás mellett, hogy megtalálja a tökéletes termékeket szalonjába.
✅ Problémamentes rendelés: Élvezze a problémamentes online vásárlást biztonságos tranzakciókkal és a megadott címre történő szállítással.
✅ Partner a sikerben: Mi nem csak beszállító vagyunk, hanem az Ön partnere is abban, hogy szalonját a kiválóság új szintjére emelje. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy növelje hírnevét, és örvendeztesse meg ügyfeleit egy kiváló hajápolási élménnyel.
 

Кристина

Kristina Pesheva - speciális termékek fodrászszalonok számára

Ha segítségre van szüksége, ne habozzon felhívni ügyfélszolgálatunkat. Szakértőnk készséggel áll rendelkezésére bármilyen kérdése vagy problémája esetén. Arra törekszünk, hogy kiváló ügyfélszolgálatot nyújtsunk, és szívesen segítünk Önnek.
📞 Telefon: +359 87 757 1669
✉️ E-mail: barbershop@digiexpert.hu

A fodrászat látogatása nem csak fodrászat, hanem kellemes élmény is legyen. Egy jó szalonban nemcsak professzionális szolgáltatásokra, hanem mindenekelőtt kellemes és barátságos légkörre számíthatnak a vásárlók. Annak érdekében, hogy a legjobbat kínálhassuk vásárlóinak, számos professzionális termékünk van prémium márkáktól, mint például a Babyliss Pro, Valera, OHKA Sakura és Epsilon, valamint egyéb kozmetikai márkáktól, a BROSH-tól és a Slick Gorilla-tól.

 

OHKA

 

Professzionális fodrász olló
Mindannyian tudjuk, hogy egy kiváló minőségű professzionális fodrászolló a fodrász legjobb barátja. A kényelem az egyik legfontosabb szempont, amelyet új nyírógép vásárlásakor figyelembe kell venni. A fodrászok a napjuk nagy részében használják őket, ezért nagyon fontos, hogy bevált márkák közül válasszunk funkcionális és professzionális szerszámot, ergonomikus fogantyúkkal, amelyek csökkentik a kezek megterhelését.
 

OHKA


Kézzel készített OHKA Sakura olló

A hagyományos kovácsolási technikák és ezek kombinációja a modern technológiákkal magasabb minőséget és innovációt tesz lehetővé. Minden Sakura ollót képzett kézművesek készítenek, és a folyamat precíz polírozást és hangolást igényel, hogy minden olló a legtökéletesebb vágási hatást érje el. Az eredmény a legjobb minőségű professzionális ollók a precíz és ellenőrzött vágáshoz különböző méretekben és típusokban, amelyek mindegyike más-más technikához és stílushoz alkalmas. Az olló minden fodrászatban szükséges eszköz, de alkalmas a haj személyes ápolására is.
 

Galaxy

Attainment

Noble

 

BaByliss

 

Trimmerek és nyírók
Elektromos borotvák és trimmerek fodrászatokhoz és fodrászatokhoz. A legjobb vágási eredmény elérése érdekében értékelni fogja az erőteljes vágógépet, a kontúrvágó ideális az állon, a nyakon és a körvonalakon való használatra.
 

BaByliss

BaByliss PRO - prémium márkájú fodrászkellékek

A francia BaByliss PRO márka joggal tartozik a legnépszerűbb borbélyok és fodrászok közé szerte a világon. A kínálatban stílusos és nagyon erős gépeket és nyírógépeket talál, melyek a legmegbízhatóbbak a piacon, professzionális hajszárítókat, hajvasaló és préseket. Innovatív termékek, amelyeket értékelni fognak a szakemberek, de a legmagasabb minőséget igénylő, igényes fogyasztók is.
 

strojky

жени

Irons

 

Испания

 

Professzionális hajszárítók
Nyűgözze le vásárlóit professzionális hajszárítóinkkal, amelyek garantáltan nagy teljesítményt és megbízható szárítást biztosítanak ügyfelei számára, hajtípustól függetlenül. Tökéletesítse formázási technikáit a nélkülözhetetlen hajdiffúzorokkal és hajszárítótartozékokkal, és készítse el a tökéletes hajszárítást.
 

Valera Swiss

Valera Swiss

A Valera egy svájci hajszárító márka, amelynek célja, hogy innovatív technológiát hozzon a fodrászat világába. Nagy teljesítményű hajszárítóik intelligens technológiával és a legtöbb high-end szalon számára megfelelő funkciókkal megváltoztatják a fodrászat színterét.
 

Galaxy

Attainment

 

Epsilon

 

Luxus borotválkozás
A borotválkozás luxus borotválkozása a fodrászatban azt jelenti, hogy a vásárlók prémium élményt nyújtanak, amely frissnek, megfiatalodottnak és ápoltnak érzi magát. A hagyományos borotválkozási technikákat kiváló minőségű termékekkel és a részletekre való személyes odafigyeléssel ötvözi, hogy valóban felejthetetlen vásárlói élményt teremtsen.
 

Epsilon

Epsilon

Az Epsilonnál nap mint nap érzünk valamit, ami lelkesedéssel visz előre, ez a bátorság, hogy igazi szenvedéllyel nézzünk szembe a férfiápoló termékek megalkotásával. A vezérmotívumunk ismétlődik, és abban áll, hogy vásárlóinknak a legjobb minőségű termékek széles választékát kínáljuk. Hadd segítsenek igazán annak, aki törődik az imázsával és vigyáz a testére, hogy fejlődjön és örüljön neki.
 

Galaxy