logo
0

Fizetés módja

Készpénz (utánvét)
A termék árát a termék átvétele után téríti meg a velünk szerződésben álló szállítónak (pl. Posta, DPD, Csomagküldő) melyről természetesen egy befizetési bizonylatot kap. A termékhez tartozó számlát elektromos formában küldjük el a megadott e-mail címre. Kérem vegye figyelembe, hogy nem minden szállítónál lehet bankkártyával fizetni, valamint, hogy a szállítók csak egy meghatározott összegig (A DPD futárszolgálat maximum 300 000 Ft-ig és a Csomagküldő átvételi pontjain maximum 500 000 Ft-ig) tudják biztosítani az utánvétes fizetési módot. Az ennél nagyobb összegű vásárlás esetén csak előreutalással tudja kifizetni a megrendelt terméket.
eFizetés - Bankkártya
Biztonságos és gyors előreutalásos fizetési mód. A befizetést online végzi bankkártya segítségével a megrendelés befejezését követően. A befizetés jóváírása azonnal megtörténik számlánkon, így azonnal feldolgozhatjuk megrendelését..
Használhat VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro típusú bankkártyát.

VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro

 
Az online kártyás fizetés nálunk biztonságos, mivel a biztosított 3D secure rendszert használjuk Verified by VISA és MasterCard SecureCode besorolással.

Verified by VISA a MasterCard SecureCod

 
Banki átutalás
A termék csak az összeg beérkezte után kerül kézbesítésre. Kérem, vegye figyelembe, hogy a bankközi utalások az intézményektől függően 1-3 munkanapig is eltarthatnak. A termék kifizetése alatt, a teljes összeg bankszámlánkra történő jóváírása értendő.
Bank neve: OTP Bank Bankszámlaszám: 11713012-21182570-00000000 Közlemény: kérem, tüntesse fel a megrendelése számát. A kedvezményezett neve: Cesky velkoobchod s.r.o
Kérem vegye figyelembe, hogy nem minden szállítónál lehet bankkártyával fizetni.