logo
0

Garanciális feltételek

Garanciák


A végfelhasználó (fogyasztó) által vásárolt minden termékre 24 hónap garanciát vállalunk a Ptk. Ha garanciális szervizre van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot: info@digiexpert.pl

A garanciális szerviz igénylésekor szüksége lesz a vásárlást igazoló bizonylatra (a vásárláskor e-mailben elküldött nyugta), termékkódra, modellre vagy számsorozatra.

A legtöbb gyártónál csak a termékkóddal és sorozatszámmal ellátott vásárlást igazoló bizonylat (adóbizonylat - számla) használható jótállási jegyként. Ha kérdése van, forduljon hozzánk.


A megvásárolt áru jótállási ideje a megvásárolt anyag megvásárlásának napjától kezdődik, a jótállás jogi személyek esetében 12 (tizenkét) hónap, természetes személyek esetében 24 (huszonnégy) hónap. A garancia csak a jótállási idő alatt bekövetkezett gyártási hibából eredő károk esetén érvényes.

Amennyiben a termék a jótállási idő alatt a rendeltetésszerű és rendeltetésszerű használat során megsérül, a Szállító vállalja, hogy saját költségén és saját belátása szerint kijavítja vagy kicseréli a hibás alkatrészeket vagy magát a terméket - akár funkcionálisan is. a termékre meghatározott garanciális időszak alatt vásárolt egyenértékű alkatrészeket.

Ha szükséges, forduljon hozzánk közvetlenül, és készséggel állunk rendelkezésére a probléma megoldásában, és közösen megbeszéljük a szolgáltatás legjobb és leggyorsabb megoldását. Osztályunk a megfelelő szervizhez irányítja, vagy megjavítjuk a terméket.

A látható mennyiségi és minőségi hibákra vonatkozó reklamációkat az eladónak az áru átvételekor kell jelentenie.

A jótállás hatálya alá tartozó hibákat munkadíj és cserealkatrészek fizetése nélkül eltávolítjuk vagy kijavítjuk. A javítások új, egyenértékű vagy utángyártott alkatrészek felhasználásával csak a gyártó és a szállító szervizmérnökeinek döntése alapján végezhetők. Minden kicserélt termék és alkatrész a Szállító tulajdona marad.

A termék szavatossági idő alatti megsérülése nem jogosít újjal való cserére.

A javítás elvégzésének ideje a bonyolultságától és az alkatrészellátástól függően változik, a maximális idő 30 nap.

A jótállási időszak nem jár le, amíg a termék üzemben van

A jótállás csak a vásárlási bizonylat Szállítónak történő bemutatása után érvényesül.