ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kezdőlap: / A vásárlás folyamata

A vásárlás folyamata

 

 

 

 

VÉGE A FELESLEGES AJÁNDÉKOKNAK

Attól tart, hogy egy olyan terméket vásárol, ami majd nem nyeri el a megajándékozott tetszését? Rossz szín, más felszereltség, modell vagy márka? Nem gond, küldje vissza nekünk 90 napon belül és mi visszafizetjük az árát, vagy kicseréljük kérése szerint egy másikra. További információk a: www.digiexpert.hu/vege-a-felesleges-ajandekoknak/

 

 

Megbízható Bolt

Vásárlóink elégedettségének köszönhetően webáruházunk a DigiExpert.hu elnyerte az Árukereső Megbízható Bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján. Webáruházunk értékelése hosszú ideje a legjobbak közé tartozik. A Megbízható Bolt minősítést azok a webáruházak kapják meg, amelyek az elmúlt 90 napban elegendő számú pozitív értékelést kaptak a vásárlóktól.

 

 

Biztonságos vásárlás

A Digiexpert.hu, üzemeltetője a Český velkoobchod s.r.o, már hosszú évek óta van jelen az európai piacon, és több ezer elégedett vásárlóval rendelkezik. A társaságunknál tett vásárlási tapasztalatokat valós ügyfeleknél ellenőrizheti. Vállalatunk több neves nemzeti és nemzetközi minősítéssel rendelkezik (APEK, SAEC, SzEK, Heureka, dTest, European Trustmark).
 

 

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért tagjai vagyunk

A SzEK.org olyan szakmai tevékenységeket folytat, amelyek elsősorban a hazai e-kereskedelmi piac fejlődését, jogszerű működését és a működési feltételek javulását szolgálják. Az egyesület tagjai olyan vállalkozások, intézmények, szervezetek és magánszemélyek, akik számára valamilyen okból fontos az elektronikus kereskedelem fejlődése. Az egyesület fő programjai közé tartozik a Vedd a neten! webshop minősítő rendszer és a Vedd a neten! fogyasztói kommunikációs program. Bővebben: http://www.szek.org/


 

Minősített szerződési feltételek (ÁSZF)

Jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) a SzEK.org segítségével kerültek kidolgozásra. A szolgáltató ezen ÁSZF alkalmazásával szeretné biztosítani a szerződési feltételek minőségét, hogy azok átláthatóak és minél egyszerűbbek legyenek. Ezzel is folyamatosan javítva a szolgáltató és a fogyasztók közötti kapcsolatot.

 

Miért pont nálunk

Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.