ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kezdőlap: / VÉGE A FELESLEGES AJÁNDÉKOKNAK

VÉGE A FELESLEGES AJÁNDÉKOKNAK

Attól tart, hogy egy olyan terméket vásárol, ami majd nem nyeri el a megajándékozott tetszését? Rossz szín, más felszereltség, modell vagy márka? Nem gond, küldje vissza nekünk 90 napon belül és mi visszafizetjük az árát, vagy kicseréljük kérése szerint egy másikra. További információk a: www.digiexpert.hu/vege-a-felesleges-ajandekoknak/


A visszaküldés feltételei:

 1. A megvásárolt terméket 90 napig vissza lehet küldeni. Ez az idő a számlán szereplő dátum napjával kezdődik.

 2. Csakis olyan terméket lehet visszaküldeni, ami eredeti, bontatlan csomagolásban van és a pecsétek sértetlenek - amennyiben így van lezárva.

 3. A terméket mindig a hozzá tartozó összes kiegészítővel és felszereléssel küldje vissza (pl. extra pótfejek). Amennyiben a termék hiányosan kerül vissza, a vásárlási összegből le lesz vonva az adott kiegészítő vagy felszerelés teljes ára. Ez továbbá jelentheti az akció feltételeinek megsértését is.

 4. Az akció csakis magánszemélyek, mint végső fogyasztók számára lett meghirdetve, adószámmal vásárlókra nem érvényes.

 5. Az akció csak bizonyos kisgépekre vonatkozik. Nem vonatkozik fényképezőgépekre, objektívekre vagy egyéb fotózással kapcsolatos kiegészítőkre. Csakis azon termékekre érvényes, amelyek kifejezetten a "VÉGE A FELESLEGES AJÁNDÉKOKNAK" logóval vannak megjelölve.

 6. Fontos, hogy csak olyan termékekre érvényesíthető a 90 napos visszavétel, amelyek a megfelelő módon vannak megjelölve és az a számlán is szerepel. Azon termékek, amelyek nincsenek ellátva a "VÉGE A FELESLEGES AJÁNDÉKOKNAK" megjelöléssel, nem vesznek részt az akcióban. 

Hogyan küldjük vissza:

 1. Töltse ki a következő nyomtatványt, melyet itt tölthet le.

 2. A kitöltött nyomtatványt kérjük küldje el a következő e-mail címre: info@digiexpert.hu. Majd a kapott vonalkódot ragassza a kézbesítendő csomagra. A terméket kérjük juttassa el a következő címre: 1064 Budapest, Rózsa utca 101. (Csomagküldő.hu Kft)

 3. Amennyiben a visszaküldött termék mindenben megfelel az akció követelményeinek, visszautaljuk a termék teljes vételárát (a szállítási és csomagolási költség összegét nem). Az összeget az Ön által megadott bankszámlaszámra fogjuk utalni, legkésőbb a termék beérkeztét követő 14 napon belül.

 4. Amennyiben a visszaküldött termék nem felel meg az akció követelményeinek, fotódokumentációt készítünk annak állapotáról és vissza fogjuk küldeni a vásárló címére. A visszaküldés költségeit a vásárló viseli.

  

További feltételek:

 1. A vásárló a termék visszaküldésével a fenti címre elfogadja az akció feltételeit.

 2. Az akció szervezője fenntartja a jogot, hogy az akciót menet közben módosítsa, vagy a meghatározott idő előtt lezárja.

 3. Az akció szervezőjének jogában áll ellenőrizni, hogy az akció feltételei teljesülnek-e, és végleges döntést hoznia az akcióval kapcsolatos bármilyen vitás ügy esetén.

 4. Kártérítési igény az akcióval kapcsolatban nem támasztható.

 1. A küldemény elvesztéséért vagy sérüléseiért a feladó felel. Javasoljuk, hogy biztosítsa be küldeményét.

 

A „VÉGE A FELESLEGES AJÁNDÉKOKNAK„ akció fő célja, hogy gondok nélkül vásároljon kedvese vagy ismerősei számára, még akkor is ha nem 100%-osan biztos benne, hogy az ajándék tetszeni fog a megajándékozottnak. Most lehetősége van a nem megfelelő terméket visszaküldeni, amennyiben azt kibontotta vagy kipróbálta és nem tetszik.

Ebben az esetben a hagyományos 14 nap vonatkozik rá és a szerződéstől való elállás feltételei, amelyről bővebben itt olvashat: www.digiexpert.hu/szerzodestol-valo-elallas/

Kérjük vegye figyelembe, hogy amennyiben a terméket vissza szeretné küldeni, az meg kell, hogy feleljen az ezen az oldalon részletezett feltételeknek. Elsősorban, hogy a csomagolása bontatlan és minden hozzá tartozó rész az eredeti csomagolásban van.

 

A  "VÉGE A FELESLEGES AJÁNDÉKOKNAK" akció egyetlen pontja se helyettesíti a törvény által biztosított vásárlói jogokat. Továbbra is gyakorolhatja reklamációs jogait és elállhat 14 napon belül a vásárolt terméktől a következő feltételekkel: www.digiexpert.hu/szerzodestol-valo-elallas/. Az akció csak egy plusz lehetőséget biztosít a vásárlók számára a törvény által meghatározott 14 napon felül.

 

A  "VÉGE A FELESLEGES AJÁNDÉKOKNAK" AKCIÓ időtartama: 1.1.2020 - 31.12.2020

Miért pont nálunk

Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.