Kezdőlap: / Hírek / Új Canon EOS 80D

Új Canon EOS 80D

DigiExpert.hu - Új Canon EOS 80D    A Canon bemutatta az új EOS 80D-t. 24,2 MP-es APS-C CMOS-érzékelő, 45 pontos kereszt típusú AF-rendszer, 7 kép/mp-es sorozatfelvétel, Dual Pixel AF, DIGIC 6 processzor és sok más.

 

Canon EOS 80D - Jól reagáló fényképezőgép, mellyel lépést tarthatsz az eseményekkel!

Engedd szabadjára kreativitásodat
Nagy teljesítményű, sokoldalú és gyors reagálású fényképezőgép kreativitásod felfedezéséhez. A bármilyen helyzetben lenyűgöző eredmények elérését lehetővé tévő innovatív technológiáknak köszönhetően az EOS 80D a sport-, portré-, tájkép-, utcai, úti és gyenge megvilágítás mellett történő fotózáshoz egyaránt alkalmas – csakúgy mint a komoly filmezéshez.

Lenyűgöző fotó- és videominőség a feltételek széles körén
Készíts felvételeket a kreativitásodnak kijáró minőségben. Az EOS 80D lenyűgöző képeket garantál számos fényviszony mellett. Az azonnal szerkesztésre és megjelenítésre készen álló, részletekkel, színekkel és hangulatokkal teli fotókról a 24,2 megapixeles APS-C CMOS-érzékelő és a DIGIC 6 processzor gondoskodik.

 

Videók nagy teljesítményű kombinációja

A tökéletes videofelvételi megoldáshoz kombináld EOS 80D készülékedet Nano USM-mel rendelkező, rugalmas, nagy teljesítményű EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM objektívvel, amely egyenletes, csendes fókuszálást tesz lehetővé videók, és rendkívül gyors autofókuszt állóképek esetén. Az opcionális PZ-E1 nagy teljesítményű zoomadapterrel együtt pedig pontos zoomvezérlés érhető el videofelvétel közben.


 

Azonnali NFC-kapcsolat

Az NFC technológiának köszönhetően a fényképezőgépet egyetlen érintéssel, azonnal összekapcsolhatod kompatibilis androidos eszközökkel*. Egy Wi-Fi-kulcs segítségével egyéb eszközökről is egyszerűen csatlakozhatsz. *Kompatibilis androidos eszközökkel való használat esetén.


45 pontos kereszt típusú AF-rendszer

Örökíts meg sporteseményeket a másodperc törtrészén belül még reflektorok alatt is rendkívül éles képeken a kimagaslóan érzékeny és pontos autofókusz-rendszerrel, amely rendkívül kedvezőtlen (akár -3 Fé) fényviszonyok mellett is működőképes.  A 45 pontos kereszt típusú AF-rendszerrel szabadon kiválaszthatod a kompozíciódnak leginkább megfelelő AF-pontot vagy -területet, és lenyűgöző eredményeket érhetsz el a szélesebb fókuszterületen alkalmazható nagyobb precízió és szabályozhatóság révén, függetlenül attól, a témád a keret mely részében található.

 

Forrás: www.canon.hu

Miért pont nálunk

Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.