ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kezdőlap: / SZÁLLÍTÁS

SZÁLLÍTÁS


 
 
Küldeményeink kézbesítésére a DPD futárszolgálat szolgáltatásait valamint a Magyar Posta Zrt.-t használjuk.
 

A DPD világszerte 230 országba szállít csomagot a nemzetközi hálózatán keresztül, közúton vagy légi szállítással. Magyarországon  regionális depókkal rendelkezik, aminek köszönhetően a küldemények időben eljutnak bárhova. A DPD gyorsan és megbízhatóan szállít. A DPD háromszori kézbesítési kísérletet tesz díjmentesen, ha a csomag valamilyen oknál fogva nem kézbesíthető, akkor pedig díjmentes visszaszállítja a feladónak. Vonalkódos csomagcímke alapján a weboldalukon  nyomonkövethető a csomag aktuális helyzete: https://www.dpd.com/tracking/(lang)/hu_HU


Átvevőhelyek:

Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a nálunk megrendelt terméket egy a Csomagküldő által megjelölt átvevőhelyen vegye át. A megrendelés során válassza ki a listából az Önhöz legközelebb eső átvevőhelyet és fizesse ki a terméket akár ott helyben. Több átvevőhelyen késő estig és még hétvégén is nyitva tartanak. További információkat az átvevőhelyek pontos elhelyezkedéséről illetve azok nyitvatartási idejéről a következő weboldalon talál: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyekWeboldalukon csomagszám alapján nyomonkövethető a csomag aktuális helyzete: https://www.csomagkuldo.hu/keresesA kézbesítésnél kérjük, ellenőrizze a küldemény teljességét. Ha a csomagolás véletlenül sérült, akkor szükséges a sofőr jelenlétében egy kárbejelentési lap kitöltése. A küldemény mechanikai károsodását kérjük jelentse a sofőrnek még a szállítólevél átvétele és aláírása előtt. Az ebből fakadó későbbi reklamáció ugyanis a szállítólevél aláírása után nem kerül figyelembe vételre, tekintettel a szállító társaságok reklamációs feltételeire.

  • A küldemény a feladás napjától számítva a DPD, Csomagküldő és a Magyar Posta esetében is 3-4 munkanapon belül kerül kézbesítésre.
  • A termékek kézbesítése munkanapokon 8:00 - 17:00 óráig történik.
  • Az átvevőhelyeken a megrendelt áru 7 napon keresztül áll rendelkezésére.
  • A kézbesítés napján egy e-mail és SMS üzenetet kap a kiszállításról (vagy átvételi lehetőségről), amely tartalmazza a sofőr elérhetőségét is.

 
A szállítás díja: 

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk. Egyéb termékek esetében átvevőhelyre szállításnál 890 Ft, címre kézbesítésnél pedig 1590 Ft a szállítás díja. Az aktuális szállítási költségeket ellenőrizheti a megrendelés folyamán.


Minőségi szállítás!

Mielőtt a termékeket átadnánk a szállítónak, a raktárunkban sor kerül a termék vizuális ellenőrzésére, hogy az külsőleg rendben van-e. Ezek után a terméket becsomagoljuk az előkészített dobozba. A doboz belsejét alaposan kitöltjük, hogy a termék ne mozdulhasson el, majd beragasztjuk és átadjuk szállításra. Az így ellenőrzött és becsomagolt terméket a DPD társaság veszi át, aki elszállítja a küldeményt a központi depóba, ahonnan a következő nap, az Ön által meghatározott címre kézbesítik azt.

Nagyon figyelünk a minőségi szállításra, ezért minden csomagolást „törékeny” megjelöléssel látunk el. Nagy hangsúlyt fektetve a gondos kezelésre és az átadás során nyújtott kitűnő szolgáltatásokra.

Nálunk természetes, hogy folyamatosan tájékoztatjuk a küldeményről. A kézbesítés napján SMS-t, és e-mailt is kap, ahol fel lesz tüntetve a kézbesítés időpontja 60 perces intervallumokban meghatározva, így lehetséges a kézbesítés idejének a változtatása és magának a kézbesítés folyamatának az ellenőrzése is. Hiszünk benne, hogy ahogy mi is, Önök is elégedettek lesznek a megrendelt termékek kézbesítésével.

 

 

 
Miért pont nálunk

Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.