Kezdőlap: / Hírek / Nikon D850

Nikon D850

DigiExpert.hu - Nikon D850    A Nikon D850 felváltja a D810-et, amit eddig a világ egyik legerősebb digitális fényképezőgépének tekintettek.
 
 
 
A Nikon hivatalosan is bemutatta a D850-et, amelyről néhány héttel ezelőtt tájékoztatta a nyilvánosságot. Helyettesíti majd a D810-et, amelyet a világ egyik legerősebb digitális fényképezőgépének tartanak.

 
A Nikon D850 egy sokoldalú munkaeszköz, amellyel fényképeket, makrókat, stúdiómodelleket, esküvőket, sporteseményeket, tájképeket, épületeket vagy egyéb eseményeket fényképezhet. Elsősorban profiknak készült, hogy a legnehezebb időjárási körülmények között dolgozók is megelégedéssel használják. A fényképezőgép por és nedvesség álló.
 
A fényképek felbontása 45,4 megapixel, de a RAW fájlokat akár 25,6 és 11,4 megapixeles felbontással is menthet. Az új, mikrolencsés architektúra, amely nem rendelkezik térrel az érzékelőn, hihetetlen részletgazdaságot biztosít.
 
A sportesemények képei 7 és 9 képkocka / másodperc sebességel készíthetők, még a legrosszabb fényben is, mert az érzékenység az ISO 64 - 25 600 tartományon belül állítható.
A D850-ben használt AF modul megegyezik a Nikon D5 és D500 modellekkel. 153 fókuszpontot tartalmaz. Ez jelenleg a legerősebb AF rendszer. Érzékenysége -4EV-ig terjed, ez azt jelenti, hogy holdfényben is képes fókuszálni.
 
A 4K videót 30 képkocka / másodperc frekvenciával képes rögzíteni. A Nikon D850 a teljes érzékelő felületét használja rögzítés közben.
 
Van egy új ún. "csendes felvétel" funkció, amely lehetővé teszi a tökéletesen éles, nagy felbontású képek készítését zárhang nélkül. A Nikon D850 az első olyan digitális tükörreflexes fényképezőgép, amely fókusz-eltolás funkcióval rendelkezik, melynek hatására rendkívül éles képmélység kapható.
Miért pont nálunk

Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.