ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kezdőlap: / Műszaki cikk / Műszaki cikk / VR szemüveg és kiegészítő / Oculus VR szemüveg és kiegészítő

Meta Quest Pro 256GB VR
899-00412-01

Ingyenes szállítás
MiniLED háttérvilágítás helyi dimmeléshez. 2 x LCD panel (szemenként 1800 x 1920 képpont). Tárolóhely 256 GB. RAM 12 GB LPDDR5.

 

689.900 Ft
543.228 Ft (nettó)
db
Raktáron 5 vagy több darab Mikor kapom meg a terméket?
DPD: hétfőn 5. 6.
Magyar Posta: hétfőn 5. 6.

A termék fizikailag raktáron van.

Rendeljen még ma, és holnap azonnal átadjuk rendelését a futárnak.

Miért pont nálunk
Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.

Meta Quest Pro 256GB VR
899-00412-01

Termék leírása

A Meta Quest Pro Infinite kijelzővel azonnal észreveheti a jobb vizuális tisztaságot. A Quest 2-höz képest több mint 40%-kal karcsúsítottuk az optikai stacket az innovatív, szabadalmaztatott pancake lencse és optikai technológiánk segítségével, amely a fény optikai modulon belüli összehajtásával működik. A Meta Quest Pro kijelzőjének 37%-kal nagyobb pixelsűrűségének és a headset pancake optikája által történő későbbi nagyításának köszönhetően pedig a Meta Quest Pro teljes rendszerfelbontását (22 pixel per fok) 10%-kal tudtuk növelni a Meta Quest 2 (20 pixel per fok) rendszerhez képest. A speciális helyi dimmelési technológia több mint 500 egyedi LED-blokkot képes egymástól függetlenül vezérelni, 75%-kal nagyobb kontrasztot biztosítva, ami gazdagabb és élénkebb színeket eredményez. Ráadásul 25%-os javulás a teljes látómező vizuális élességében a középső nézetben, 50%-os javulás a perifériás régióban, és 1,3x nagyobb színskála, mint a Quest 2-nél.
Kijelzőpanelek: 2 x LCD panel (szemenként 1800 x 1920 képpont), helyi sötétedő háttérvilágítással.

A valós idejű arckifejezés-követés segítségével még több személyiséget hozhatsz a virtuális élményekbe. A Meta Quest Pro 5 infravörös szem- és arckövető érzékelővel, amelyek egyenként 120 fokos látómezőre képesek, és optimális elrendezésben rögzítik az Ön felső és alsó arcmozgásait, úgy tervezték, hogy a kevesebb érzékelővel rendelkező megoldásokhoz képest nagyobb kifejezőerőt és nagyobb pontosságot biztosítson.

Több átméretezhető képernyőt nyithat meg, így rendszerezheti a feladatokat, dolgozhat új ötleteken, podcastokat streamelhet, vagy üzeneteket küldhet barátainak. Mindezt úgy, hogy közben a fizikai térben (például az irodában vagy az íróasztalnál) is jelen maradsz a kevert valóság segítségével. Ezzel az új szupererővel a multitasking még sosem volt ilyen egyszerű.

A beépített hangrendszert nagyobb hűséggel egészítettük ki, dinamikus basszusbővítéssel, amely a legtöbb esetben több mint fél oktávval mélyebb basszushangokat és kristálytiszta középtartományt biztosít, hogy a beszélgetések természetesebb hangzásúak, a zene jobban szóljon, a játék pedig még izgalmasabb legyen. Térhatású hangfeldolgozásunkkal kombinálva a füleid egyenesen a VR-élménybe repítenek. Azokra az esetekre is gondoltunk, amikor nagyobb magánéletre vágysz a hívások és megbeszélések során, mivel a Quest 2-höz képest több mint 10 dB-rel csökkentettük a hangszivárgást, így még akkor is nehezebben hallja valaki a hangot, ha melletted áll.

Nemcsak az optikai stacket csökkentettük 40%-kal, hanem ehhez igazodva terveztük meg az eddigi legkisebb Wi-Fi antennáinkat is. Ezek az egyedi gyártású, apró antennák a Quest 2 antennáihoz képest a térfogat 50%-át foglalják el, de kétszer nagyobb sávszélességet biztosítanak.

A Meta Quest Pro egy továbbfejlesztett 3 mikrofonos tömböt tartalmaz, amely több mint 20%-kal jobb zajszűrést és fejlett sugáralakítást biztosít a Quest 2 vagy más egy mikrofonos megoldásokhoz használt 2 mikrofonos megoldáshoz képest.

Processzor Qualcomm Snapdragon XR2 5G
Könnyebb és karcsúbb kialakítás a Quest 2-hez képest
VR eszköz kiterjesztett valóság (AR) funkcióval
Tárolóhely 256 GB
RAM 12 GB LPDDR5
2 x LCD panel (szemenként 1800 x 1920 képpont)
MiniLED háttérvilágítás helyi dimmeléshez
Lencse palacsinta
Érzékelők a kéz, a mélység és az áthaladás követéséhez
IR arc- és szemkövetés


Csak angol nyelvű használati utasítás.

Műszaki paraméterek
Rendszer memória: 12 GB RAM
Súly (kg): 730 g
Méretek (mm): 265mm x 127mm x 196mm
Bluetooth: 5.2
Wi-Fi: IGEN
EAN: 815820023159
Szín: Fekete
Tárhely: 256 Gb
Csomagolás tartalma

Meta Quest Pro headset
Controllers
Charging dock
Protective cover
Partial light blockers
Wrist straps
Charging cables and adapter


Termékkel kapcsolatos kérdés
 *
 *
 *
 *
  *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A tudakozódás elküldésével figyelembe veszem a személyes adatok feldolgozását a kérdés megválaszolásához.