ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kezdőlap: / Kisgépek / Testápolás / Elektromos fogkefék

Philips HX9903/13
HX9903/13

Személyre szabott tanácsok. Intelligens kefefej-érzékelők. Intelligens kefefej-felismerés. 4 üzemmód, 3 intenzitási szint.
Philips HX9903/13  - 1
Philips HX9903/13 - 2/4Philips HX9903/13 - 3/4Philips HX9903/13 - 4/4

 

94.990 Ft
74.795 Ft (nettó)
, plusz Szállítás
db
Márkaszerviz: Itt
Raktáron kevesebb, mint 5 darab Mikor kapom meg a terméket?
DPD: csütörtökön 2. 2.
Magyar Posta: csütörtökön 2. 2.

A termék fizikailag raktáron van.

Rendeljen még ma, és hétfőn 30. 1. elküldjük Önnek.

Miért pont nálunk
Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.

Philips HX9903/13
HX9903/13

Termék leírása
Akár 10-szer annyi lepedéket távolít el az alapos tisztításért
Illessze a fogkefére a C3 Premium Plaque Control kefefejet a mindennél alaposabb tisztítás élményéért. A puha, rugalmas oldalú kefefej sörtéi pontosan követik az egyes fogak felületét, 4-szer nagyobb felületi érintkezést biztosítva, és akár 10-szer több lepedéket távolítanak el még a nehezen elérhető helyekről is.

Akár 7-szer egészségesebb fogíny mindössze 2 hét után
Illessze a fogkefére a G3 Premium Gum Care kefefejet fogínye egészségének fokozására. Kisebb mérete és célzott ínyvonalmenti sörtéi gyengéd, mégis hatékony tisztítást nyújtanak az ínyvonalnak, ahol az ínybetegségek általában kezdődnek. Klinikailag igazoltan akár 100%-kal csökkenti az ínygyulladás esélyét*, és akár 7-szer egészségesebb fogínyt eredményez már két hét használat után.

Akár 100%-kal több lerakódást távolít el, mindössze 3 nap alatt
Illessze a fogkefére a W3 Premium White kefefejet a felületi lerakódások eltávolításához és a legfehérebb mosolyhoz. Klinikai tesztekkel bizonyított, hogy a sűrűn elhelyezkedő sörték alkotta középső folteltávolító betét révén mindössze három napon belül 100%-kal több elszíneződést távolít el.

Irányítja a fogmosást, és megmutatja a kihagyott területeket
A Philips Sonicare alkalmazás jelzi Önnek, hogy mikor érte el a teljes és alapos tisztítást, és útmutatásával tudatosabb, jobb fogmosóvá válhat.

Visszavezet a kihagyott területekre a 100%-os lefedettségért
Ha kihagyna egy területet a fogmosás során, az alkalmazás TouchUp funkciója ezt megmutatja, így Ön még egyszer végigmehet a területen, és biztos lehessen afelől, hogy minden alkalommal teljes tisztaságot ér el.

Viselje jobban gondját a problémás területeknek
Fogorvosa felhívta a figyelmét pár problémás területre? Mi kijelöljük azokat az alkalmazáson belüli 3D-s szájtérképen, és emlékeztetjük Önt arra, hogy fordítson rájuk különös figyelmet.

Túl erős rányomás esetén figyelmeztet
Lehet, hogy Ön nem veszi észre, ha túl erősen mos fogat, de a DiamondClean Smart észleli. Ha túl nagy nyomást fejt ki, a markolat végén lévő fénygyűrű villog, ami arra figyelmeztet, hogy csökkentse a nyomást, és engedje, hogy a fogkefefej végezze el a többit. 10 emberből 7 úgy találta, hogy ennek a funkciónak köszönhetően hatékonyabbá vált a fogmosásuk.

Rávezeti, hogyan csökkentse a dörzsölést
Az elektromos fogkefe használatakor a fogkefe végzi a munkát. A markolatba épített dörzsölés-érzékelő gyengéden figyelmezteti Önt a dörzsölés visszafogására. Így tovább javíthatja a technikáját a gyengédebb, hatékonyabb tisztításért.

A kefefejek automatikusan kiválasztják az optimális beállítást
Nem tudja, melyik módot és intenzitást kellene használnia? Ne tanakodjon tovább! A kefefejben lévő mikrochip megmondja a DiamondClean Smart fogkefének, hogy éppen melyiket használja. Ezért ha például egy fogínyvédő kefefejet pattint fel, a fogkefe ki tudja választani az optimális módot és intenzitást a gyengéd, mégis hatékony ínyápoláshoz. Önnek csupán a bekapcsoló gombot kell megnyomnia.

Hozza ki a kefefejből garantáltan a legjobbat
A kefefejek idővel elkopnak és kevésbé hatékonyan távolítják el a lepedéket. Az intelligens kefefej-felismeréssel többé nem téveszti el, mikor kell kefefejet cserélni. A fogkefe nyomon követi, mennyi ideig és milyen intenzitással használta az egyes kefefejeket, és figyelmezteti, amikor ideje kicserélni azokat. A Philips Sonicare alkalmazással a kefefejek élettartamát is nyomon követheti, sőt, megrendelheti a cseredarabokat is, hogy soha ne maradjon kefefej nélkül.

4 üzemmód és 3 intenzitási beállítás közül választhat
A DiamondClean Smart teljes körű gondoskodást nyújt. Három intenzitásbeállításával megnövelheti a tisztítás hatékonyságát, négy üzemmódja pedig minden fogmosási igényt kielégít: Clean (Tisztítás) mód: a kivételes mindennapos tisztaságért, White+ (Fehér+): segít eltávolítani a foltokat, Deep Clean+ (Mélytisztítás+): az élénkítő mélytisztításért, valamint Gum Health (Egészséges íny): az ínyvonal mentén való alapos tisztításért.

Prémium pohártöltő és utazótok
A fogkefetöltés még soha nem volt ennyire egyszerű. Csak helyezze a fogkefét használat után az elegáns pohártöltőbe, és máris megkezdődik a töltés. A pohártöltő nem csupán tökéletes kiegészítője a fürdőszobájának, de fogmosópohárként is használható. Egyetlen feltöltéssel két héten keresztül élvezheti a rendszeres használatot. A prémium utazótokban higiénikusan tárolhatja a fogkeféjét, amikor úton van.
Műszaki paraméterek
Felhasznalás: Felnőtteknek
Szín: Fekete
A kefe tisztító hatása: Szónikus
Kompatibilis operációs rendszer: Android, iOS
Tápellátás: Újratölthető akkumulátor
Pulzálások száma: 62 000/min
Nyomás szabályozása: IGEN
EAN: 8710103817536
Csomagolás tartalma
DiamondClean Smart
Kefefejek x 3
Pohártöltő
Hordtáska
Termékkel kapcsolatos kérdés
 *
 *
 *
 *
  *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A tudakozódás elküldésével figyelembe veszem a személyes adatok feldolgozását a kérdés megválaszolásához.