Kezdőlap: / Kisgépek / Takarító robot

Xiaomi Roidmi EVE Plus
SDJ01RM

Ingyenes szállítás
Automatikus tartályürítés az okos dokkoló segítségével. Esésgtló technológia. 4. generációs LDS lézeres navigációs rendszer. Automatikus töltés és újraindítás. 2700 Pa szívóerő. 5200 mAh akkumulátor.

 

147.980 Ft
116.520 Ft (nettó)
db
Raktáron 50 vagy több darab Mikor kapom meg a terméket?
DPD: szerdán 30. 6.
Magyar Posta: szerdán 30. 6.

A termék fizikailag raktáron van.

Rendeljen még ma, és holnap azonnal átadjuk rendelését a futárnak. 

Miért pont nálunk
Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.

Ezt már látta?
Mamibot ProVac Plus2 Vacuum and Mopping Robot Mamibot ProVac Plus2 Vacuum and Mopping Robot
-33%
39.990 Ft
The new Mamibot ProVac is the perfect vacuum and mopping robot for new users as it is especially easy to handle. The robot cleans hard floors, like laminate, parquet, tiles and stone floors, as well as carpets at the push of a button. With a noise volume of less than 55 dB, the Mamibot ProVac Plus is especially quiet. Thanks to its low profile, it even vacuums and cleans under your furniture. This vacuum/mopping robot makes your everyday life easier.
Összehasonlít
Részletek
Raktáron 10 vagy több darab
Neato Botvac D4 Connected Neato Botvac D4 Connected
-26%
118.990 Ft
Neato Botvac D4 Connected: Távolságérzékelő. Esésérzékelők. Lökésérzékelők. A tartály kapacitása: 0,77 l. A vákuum maximális területe 170 m².
Összehasonlít
Részletek
Raktáron 10 vagy több darab
Xiaomi Viomi V3, Black Xiaomi Viomi V3, Black
144.900 Ft
Automatikus tartályürítés az okos dokkoló segítségével. Ha nem hiszed, ítéld meg magad a 2600 Pa szívóerőt. Automatikus töltés és újraindítás. 4900 mAh akkumulátor.
Összehasonlít
Részletek
Raktáron kevesebb, mint 5 darab
Midea M7 Pro Midea M7 Pro
149.900 Ft
Automatikus tartályürítés az okos dokkoló segítségével. Ha nem hiszed, ítéld meg magad a 4000 Pa szívóerőt. Automatikus töltés és újraindítás. 5200 mAh akkumulátor.
Összehasonlít
Részletek
Raktáron kevesebb, mint 5 darab
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+  Black Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ Black
146.990 Ft
Robot porszívó 2in1 rongykoronggal. Szívóteljesítmény 3000 Pa. Térfogat 60 dB. 5200mAh akkumulátor élettartama 180 perc. 3D technologií S-Cross. 3D vizuális navigáció VSLAM.
Összehasonlít
Részletek
Raktáron kevesebb, mint 5 darab
iRobot Roomba i7   iRobot Roomba i7
-5%
201.990 Ft
Robotporszívó - prémium funkciók: iAdapt® 3.0 navigáció, intelligens Imprint™ feltérképezés, korlátlan méretű tisztítandó terület, automatikus portartály ürítés a Clean Base™ szennyeződésgyűjtő állomáson, prémium, 3 lépcsős AeroForce® takarítási rendszer, speciális vezérlés az iRobot HOME alkalmazás segítségével, intelligens takarítás tervezés, alapvető funkciók: minden keménypadló típus, illetve szőnyegek tisztítására egyaránt alkalmas, gabalyodásmentesítő rendszer, Dirt Detect™ ultrahangos és optikai poré
Összehasonlít
Részletek
Raktáron 10 vagy több darab

Xiaomi Roidmi EVE Plus
SDJ01RM

Termék leírása

A Xiaomi Roidmi ismét meglep minket a legújabb robotporszívójával, versenyképes áron és elképesztő teljesítménnyel. Ha nem hiszed, ítéld meg magad a 2700 Pa szívóerőt, a 18 típusú érzékelőt, a felmosási és szívó képességét, és mindenekelőtt fordíts különös figyelmet a töltőállomáson található szemetesre, amely intelligensen képes a portartály ürítésére.

A Roidmi EVE Plus dokkolója sokkal több, mint egy szimpla töltőállomás. Tartalmaz egy úgynevezett szemetesdobozt is a robotporszívó tartályának automatikus kiürítéséhez, így minden újratöltés után készen áll a használatra. Még akkor is, ha néhány napot távol vagyunk otthonunktól. Ez az automatikus gyűjtőállomás szagtalanító és antibakteriális technológiákat is egyesít az idegesítő porszag kiküszöbölésére, valamint a szennyeződéseket 3 literes zsákokba csomagolja, megakadályozva, hogy bármilyen koszhoz hozzá kelljen érned. Miután megtelt a zsák és cserére szorul, figyelmeztetést küld a Roidmi App-on keresztül, így lehetetlen elfelejteni.

A XIaomi Roidmi EVE Plus robotporszívó intelligens eszköz otthonod takarításához, amely képes önmagában hatékonyan söpörni és felmosni. Az LDS lézerérzékelő 4. generációjának köszönhetően átvizsgálja otthonod, észleli az akadályokat és 40%-kal pontosabb térképet rajzol, mint a korábbi verziók, ezzel biztosítva a rendkívül hatékony működést.

A Xiaomi Roidmi EVE Plus 18 érzékelője maga a készülék és a bútorok biztonságos tisztítását egyaránt biztosítja. Például a szintérzékelő használatával az okos robotporszívó érzékeli a lépéseket és megakadályozza az eséseket. Az LDS érzékelővel és az ütközésgátló panellel érzékeli az akadályokat és elkerüli az ütközéseket. Továbbá a kisebb egyenetlenségek sem jelentenek számára problémát, mivel könnyen túljuthat akár 20 mm magas akadályokon is.


A használati utasítás angol nyelvű.Műszaki paraméterek
Az akkumulátor üzemideje: 150 min.
Súly (kg): 3,6 kg
Töltési idő: 60 min
Felmosás: IGEN
Porzsák/tartály térfogata: 300 ml
Szín: Fehér
EAN: 6970019145938
Teljesítmény (mAh): 5 200 mAh
Zajszint: 64 dB
Padló típusa: Alkalmas csempékre és fapadlókra, Szőnyeg
Csomagolás tartalma

Robot porszívó
Automatikus töltő- és gyűjtőalap

Videók


Termékkel kapcsolatos kérdés
 *
 *
 *
 *
  *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A tudakozódás elküldésével figyelembe veszem a személyes adatok feldolgozását a kérdés megválaszolásához.