ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kezdőlap: / Kisgépek / Takarító robot

Samsung Jet Bot+ (VR30T85513W/ GE)
VR30T85513W/GE

Ingyenes szállítás
Max fogyasztási teljesítmény 60 W. Porgyűjtési kapacitás 0.3 L. LiDAR Szenzor. Zajszint 76 dBA. Akkumulátor típus Lítium-ion. Feszültség 21.9 V.

 

199.990 Ft
157.472 Ft (nettó)
db
Raktáron 5 vagy több darab Mikor kapom meg a terméket?
DPD: hétfőn 5. 6.
Magyar Posta: hétfőn 5. 6.

A termék fizikailag raktáron van.

Rendeljen még ma, és holnap azonnal átadjuk rendelését a futárnak.

Miért pont nálunk
Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.

Samsung Jet Bot+ (VR30T85513W/ GE)
VR30T85513W/GE

Termék leírása

LiDAR Szenzor
Hatékonyabban és alaposabban tisztítja otthonát, mivel pontosan kiszámítja a helyét, és optimalizálja az útját. A LiDAR-érzékelő pontosan követi a Jet Bot helyét a helyiséget* letapogatva, hogy távolsági információkat gyűjtsön. Így hatékonyan mozog, és nagyobb területet fed le otthonából

Erőteljes tisztítás
Tisztítsa meg otthonát sokkal hatékonyabban az erőteljes tisztítást lehetővé tevő fejlett technológiákkal. A digitális inverteres motor maximalizálja a szívóerőt. A nagy hatékonyságú kefe emellett bármilyen padlótípust, beleértve a szőnyeget és a keményfát is, kevesebb csomósodással tisztít.

Intelligens teljesítményszabályozás
Alaposan tisztítja meg a kemény padlót és a szőnyegeket. A Jet Bot intelligens teljesítményszabályozója felismeri a felület típusát és a por mennyiségét. Ezután automatikusan beállítja a szívóteljesítményt az alapos tisztaság érdekében. Így növeli a szívóteljesítményt, hogy a Power Control technológiával alaposabban tisztíthassa meg a szőnyegeket.

Nagy hatékonyságú kefe
A szőnyegek és keménypadlók tisztítása hatékonyabban és kevesebb gubanccal. A robotporszívó nagy hatékonyságú keféje puha szövésű textíliákból készült finom szálakkal rendelkezik, köztük antisztatikus ezüsttel. A nagy hatékonyságú porszívók a szőrszálakat is felaprítják, hogy elkerüljék azok összegubancolódását a kefe körül.

Teljesen mosható porgyűjtő tartály
Tartsd higiénikusan tisztán a porgyűjtőt, és ürítsd ki könnyedén a robotporszívót. A 0,3 literes porgyűjtő teljesen mosható, így tisztán és higiénikusan tartható.

Továbbfejlesztett Wi-Fi vezérlés
A továbbfejlesztett Wi-Fi vezérléssel bárhol és bármikor vezérelheted és felügyelheted Jet Botodat. A SmartThings App segítségével távolról ütemezheted a kiválasztott helyiségek tisztítását, vagy virtuális tiltott zónákat állíthatsz be. A Jet Live segítségével pedig valós időben nyomon követheted a takarítás állapotát, hogy lásd, éppen hol takarít.

Select & Go
Maximalizáld a hatékonyságot és takaríts meg időt a Select & Go használatával a takarítandó területek kiválasztásával. A Jet Bot felismeri a helyiségeket, és képes azokat elválasztva, szobánként tisztítani, így biztosítva, hogy otthonod gyorsan és hatékonyan legyen kitakarítva.

No-go Zóna
Kerülje az értékes bútorokat, bizonyos szobákat vagy bármely más, általad kiválasztott területet. A SmartThings App* segítségével ""no-go zónákat"" vagy virtuális falakat hozhatsz létre az otthonod térképén a kijelölt helyek kiválasztásával. Ezek megakadályozzák, hogy a robotporszívó bemenjen az adott területekre anélkül, hogy fizikai akadályokat kellene felállítanod.
* Elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi kapcsolat és Samsung-fiók szükséges.

Élő takarítási jelentés
Ellenőrízd a Jet Bot előrehaladását és állapotát valós időben a SmartThings App* segítségével. Az Élő takarítási jelentéssel gyorsan megtekintheted a mozgását az otthonod térképén, bárhol is legyél. Láthatod, hol takarított, szüneteltetheted vagy utasíthatod, hogy álljon le. És a takarítási előzményeket is megnézheted.
* Elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi kapcsolat és Samsung-fiók szükséges.
Műszaki paraméterek
Akkumulátor V: 21.9 V
Teljesítmény (W): 60 W
Szín: Fehér
Wi-Fi: IGEN
Súly (kg): 8,4 kg
Porzsák/tartály térfogata: 300 ml
Padló típusa: Alkalmas csempékre és fapadlókra, Szőnyeg
Zajszint: 76 dB
Az akkumulátor üzemideje: 90 min.
EAN: 8806092260054
Csomagolás tartalma

Jet Bot +
Szűrő
Kefék
Lerakó állomás
Mágnesszalag
Porszívó zacskók x2

Termékkel kapcsolatos kérdés
 *
 *
 *
 *
  *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A tudakozódás elküldésével figyelembe veszem a személyes adatok feldolgozását a kérdés megválaszolásához.