ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kezdőlap: / Kisgépek / Takarító robot

Philips FC8822 / 01
FC8822 / 01

Ingyenes szállítás
A Philips SmartPro Active robotporszívó 2-szer gyorsabban tisztít a TriActive XL kefe nélküli szívófej, az erős, 1800 Pa szívóteljesítményű Turbo üzemmód és a száraz törlést is magába foglaló 3 lépéses tisztítási rendszer kombinációjának köszönhetően.
Philips FC8822 / 01  - 1
Philips FC8822 / 01 - 2/5Philips FC8822 / 01 - 3/5Philips FC8822 / 01 - 4/5Philips FC8822 / 01 - 5/5

 

98.990 Ft
77.945 Ft (nettó)
-23%
Csökkentett ár 128.900 Ft
Megtakarítás: 29.910 Ft
Márkaszerviz: Itt
Elfogyott Mikor kapom meg a terméket?
DPD:
Magyar Posta:

A termék nincs raktáron. A hozzáférhetőséggel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Miért pont nálunk
Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.

Philips FC8822 / 01
FC8822 / 01

Termék leírása
Az infravörös szenzorok érzékelik és elkerülik az akadályokat
Az új Philips robotporszívó 6 infravörös szenzorral rendelkezik az akadályok, mint például falak, lámpák és vezetékek érzékeléséhez és elkerüléséhez, ezért gondosan tisztítja meg a padlót. Végezetül zavaró tényezők nélkül élvezheti a tiszta otthont.

A heti tisztítás ütemezése
A készülék heti ütemezési funkcióval rendelkezik, így egy héttel előre beprogramozhatja a következő tisztítási műveletet. Egy nap kivételével lehetősége van minden napra más időpontot beállítani. A robot akkor is működésbe lép, amikor Ön nincs otthon, így tiszta Ön otthonba térhet haza.

Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor a 120 perces működési időhöz
A nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátort hosszabb élettartam és rövidebb töltési idő jellemzi, mint a hagyományos akkumulátorokat. Az új robotporszívó akár 120 percig is működik.

Virtuális fal, mely távol tartja a robotot a nem kívánt területektől
A virtuális fal egy láthatatlan sorompót hoz létre, amin a robot nem haladhat át. A láthatatlan sorompóval egy adott szobára vagy területre lehet korlátozni a robot működését, és meg lehet akadályozni, hogy túl közel kerüljön az elektromos vagy számítógép-kábelekhez, kényes tárgyakhoz a padlón stb. A virtuális fal körülbelül 2 méterig terjed ki.

3 lépéses tisztítási rendszer száraz törlés funkcióval
Először két hosszú kefe söpri a piszkot és a port a robot útvonalára. Ezt követően a szívófej a nagy teljesítményű motornak köszönhetően felszívja a piszkot és a port. Végül a felpattintható törlőlap még hatékonyabbá teszi a takarítást a padlón lévő legfinomabb por feltörlésével.

Az alaposabb tisztítás érdekében a robot érzékeli a legpiszkosabb területeket
A porérzékelő funkció által a robot automatikusan felismeri azokat a területeket, ahol felhalmozódik a por, így az alaposabb tisztítás érdekében pár másodperccel tovább marad ott.

4 takarítási üzemmód a különféle területeknek megfelelően
A 4 takarítási üzemmód alkalmazkodik az otthonában lévő különböző területekhez. A z-típusú üzemmód párhuzamos cikkcakk mintázatban mozgatja a robotot, amikor egy viszonylag nagyobb területet fedez fel. A pattogás üzemmódban egyenes vonalban halad a robot, és amikor nekiütközik egy tárgynak, egy másik véletlenszerű irányba indul el. A spirál üzemmód azt jelenti, hogy a robot egy egyre növekvő sugarú spirális görbe mentén halad. A falkövető üzemmódban a robot a fal közelében és azzal párhuzamosan takarít.

TURBO szívás üzemmód az intenzív tisztításhoz
Turbo szívás üzemmód az intenzív tisztításhoz.

Távvezérlő a robot távolról történő irányításához
A távvezérlővel távolról is irányíthatja a robotporszívót, és különféle műveleteket hajthat végre. Elindíthatja, leállíthatja, bármilyen irányba vezérelheti a robotot, vagy visszaküldheti a dokkolóegységhez, vagy módosíthatja a takarítási útvonalat.

A TriActive XL szívófej kétszer akkora területet tisztít meg egy menetben
A TriActive XL szívófej hatékony és alapos tisztítási teljesítményt biztosít, az alábbiaknak köszönhetően most 2-szer gyorsabban: 1. Az extra széles szívófej kétszer akkora padlófelületet fed le egyetlen mozdulattal. 2. A három beszívó nyílás elölről és két oldalról gyűjti be a port. 3. A rugalmas csík összegyűjti a maradék port. 4. A kontúrkövető szívófej minimálisra csökkenti a szívóerő-veszteséget a különböző padlótípusokon.

Az intelligens érzékelési rendszer (Smart Detection System) a környezethez igazítja a tisztítást
Az új robotporszívó intelligens érzékelési rendszerrel (Smart Detection System) rendelkezik, ami intelligens chipekből, akár 25 érzékelőből, egy giroszkópból és egy gyorsulásmérőből áll, ami által a robot önállóan tud tisztítani. A robot felméri a környezetet, és kiválasztja a megfelelő tisztítási stratégiát, hogy a lehető leggyorsabban takarítsa ki az otthonát. A robot nem akad el, és szükség esetén visszatér a dokkolóegységhez.

Műszaki paraméterek
Padló típusa: Alkalmas csempékre és fapadlókra, Szőnyeg
Zajszint: 63 dB
EAN: 8710103814214
Szín: Fekete
Az akkumulátor üzemideje: 120 min.
Töltési idő: 240 min
Súly (kg): 1,95 kg
Porzsák/tartály térfogata: 0,4L
Csomagolás tartalma

Termékkel kapcsolatos kérdés
 *
 *
 *
 *
  *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A tudakozódás elküldésével figyelembe veszem a személyes adatok feldolgozását a kérdés megválaszolásához.