Kezdőlap: / Kisgépek / Takarító robot

Neato Botvac D7 Connected
D701

Ingyenes szállítás
Clean rendszer Kombinált kefe, extra nagy portartály és nagy teljesítményű szűrő felszedi a koszt, a házi kedvencek elhullajtott szőrét és a porcicákat, így minden nap tisztán tartja a padlót.
Neato Botvac D7 Connected  - 1
Neato Botvac D7 Connected - 2/5Neato Botvac D7 Connected - 3/5Neato Botvac D7 Connected - 4/5Neato Botvac D7 Connected - 5/5

 

239.980 Ft
188.961 Ft (nettó)
-20%
Csökkentett ár 299.990 Ft
Megtakarítás: 60.010 Ft
db
Raktáron 10 vagy több darab Mikor kapom meg a terméket?
DPD: csütörtökön 12. 12.
Magyar Posta: csütörtökön 12. 12.

A termék fizikailag raktáron van.

Rendeljen még ma, és holnapután 9. 12. elküldjük Önnek.

Miért pont nálunk
Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Minden digitális fényképezőgép és objektív vásárlása esetén INGYENES a szállítás.

Ezt már látta?
iRobot Roomba 896 iRobot Roomba 896
-15%
169.980 Ft
A Roomba 800-as sorozat legújabb tagja megújult designnal megérkezett! Felülmúlhatatlan 3 lépcsős AeroForce takarítási rendszer, tökéletes iAdapt navigáció, Li-ion akkumulátor, és iRobot HOME applikációs elérés a legmagasabb minőségű takarításért.
Összehasonlít
Részletek
Raktáron 5 vagy több darab
iRobot Roomba i7 iRobot Roomba i7
-17%
289.990 Ft
Robotporszívó - prémium funkciók: iAdapt® 3.0 navigáció, intelligens Imprint™ feltérképezés, korlátlan méretű tisztítandó terület, automatikus portartály ürítés a Clean Base™ szennyeződésgyűjtő állomáson, prémium, 3 lépcsős AeroForce® takarítási rendszer, speciális vezérlés az iRobot HOME alkalmazás segítségével, intelligens takarítás tervezés, alapvető funkciók: minden keménypadló típus, illetve szőnyegek tisztítására egyaránt alkalmas, gabalyodásmentesítő rendszer, Dirt Detect™ ultrahangos és optikai poré
Összehasonlít
Részletek
Raktáron 5 vagy több darab
iRobot Roomba 696 iRobot Roomba 696
-25%
119.790 Ft
Tökéletes iAdapt navigációs rendszer, felülmúlhatatlan 3 lépcsős takarítás, ultrahangos szennyeződés érzékelő, iRobot HOME mobil applikáció a nagyobb kényelem elérése érdekében. Kövesse nyomon a saját Roomba robotját bárhonnan, bármikor! Roomba 696 előre programozható a hét bármely napjára. Hagyja, hogy a robot végezze el az Ön otthonának a takarítását és töltse idejét igazán fontos dolgokkal!
Összehasonlít
Részletek
Raktáron 5 vagy több darab
iRobot Roomba 676 iRobot Roomba 676
-18%
106.990 Ft
Robotporszívó - legfontosabb jellemzők: minden keménypadló típus, illetve szőnyegek tisztítására is alkalmas, iAdapt takarítási és navigációs rendszer, háromfokozatú takarítási rendszer, programozható takarítás, ultrahangos porérzékelés, nagy kapacitású AeroVac portartály, Antitangle rendszer a vezetékek és a szőnyegrojtok felcsavarodásának megakadályozása érdekében, AeroVac® szűrő, szintkülönbség érzékelő, Li-ion akkumulátor, töltőállomás beépített adapterrel, fogantyú a könnyebb hordozhatóság érdekében, i
Összehasonlít
Részletek
Raktáron 10 vagy több darab
iRobot Roomba 980 iRobot Roomba 980
-32%
195.980 Ft
Robotporszívó - iRobot HOME alkalmazás segít kontrollálni a robotot, iAdapt 2.0 navigációs rendszer vizuális helymeghatározással, Carpet Boost, nagyobb szívóerő a szőnyegekhez, 185 m2 takarítása egy töltéssel,
Összehasonlít
Részletek
Raktáron 10 vagy több darab

Neato Botvac D7 Connected
D701

Termék leírása

Neato Botvac D7 Connected

Smart. Powerful. Connected.
Ismerd meg a WiFi kompatibilis robot porszívókat – Ideális megoldás a mindennapi takarításra.

Kezedben az irányítás
Takaríts bárhonnan, bármikor a Neato alkalmazással! Minden szükséges funkciót elérsz mobil eszközödről: indítás, szüneteltetés, megállítás, időzítés és folyamatos visszajelzések a robot állapotáról.

LaserSmartTM technológia
A beépített lézertechnológiával és valósidejű objektum felismeréssel feltérképezi és folyamatosan figyeli a szobákat, azonosítja a bútorokat, ajtókat és a lépcsőket. Ezért módszeresen takarít és mozog a szobák között a leghatékonyabb módon – ahelyett, hogy csak véletlenszerűen ütközne bele az útjába eső tárgyakba.

D-forma CornerCleverTM technológiával
A Neato D-formájú kialakítása miatt 50%-al nagyobb kefével rendelkezik, mint az átlagos kerek formájú robot porszívók. Így a kefe sokkal közelebb kerül a szélekhez, és nagyobb hely marad a portartálynak.

A megfelelő időben takarít
A mobil alkalmazással könnyedén ütemezheted akár minden napra, hogy mikor takarítson a robot, de megadhatsz bármilyen más rendszerességet is, ahogy neked megfelelő.

Lítium-ion akkumulátor
Hosszú és erőteljes szívóteljesítménnyel, így akár egy takarítási ciklusban több mint 400 m2 területet is be tud járni (két újratöltéssel).

Automatikus töltés és folytatás
Így nagyobb felületet tisztít meg, mint más robot porszívók. Ha tölteni kell az akkumulátorát, magától visszatalál a töltőjére, feltölti magát, majd folytatja a takarítást ott ahol abbahagyta. Határoló szalaggal Jelöld ki, hogy merre nem szeretnéd, ha járna a robot a csomagban található mágneses szalaggal.

Virtuális ‘NO-GO’ vonalak lezárják a robot útját
A ’Neato FloorPlanner' applikáció segítségével virtuális ‘NO-GO’ vonalakat tudunk rajzolni a lakás takarítási térképére, és meghatározhatjuk, hogy hol ne takarítson a robotporszívó.

A Neato robotporszívó kevesebb, mint 20 milliméterre takarít a falaktól
A Neato D-formájú kialakítása miatt 50%-al nagyobb kefével rendelkezik, mint az átlagos kerek formájú robotporszívók. Így a kefe sokkal közelebb kerül a szélekhez, és nagyobb hely marad a portartálynak.
Műszaki paraméterek
EAN: 810841012854
Zajszint: 60 dB (A)
Töltési idő: 150 min.
Működési idő: 120 min.
Méretek (mm): 319 mm x 335 mm x 100 mm
Súly (kg): 3,4
Csomagolás tartalma

Neato Botvac D7 Connected robot vacuum
Charge Base
Power Cord
Ultra Performance Filter
Brush and Filter Cleaning Tool
Boundary Markers (2M)

Manual in English

Videók


Termékkel kapcsolatos kérdés
 *
 *
 *
 *
  *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A tudakozódás elküldésével figyelembe veszem a személyes adatok feldolgozását a kérdés megválaszolásához.