Kezdőlap: / Kisgépek / Takarító robot

iRobot Roomba i7, + iRobot Braava Jet m6
i715840M6138840

Ingyenes szállítás
Robotporszívó - prémium funkciók: iAdapt® 3.0 navigáció, intelligens Imprint™ feltérképezés, korlátlan méretű tisztítandó terület, automatikus portartály ürítés a Clean Base™ szennyeződésgyűjtő állomáson, prémium, 3 lépcsős AeroForce® takarítási rendszer, speciális vezérlés az Robot HOME alkalmazás segítségével, intelligens takarítás tervezés, alapvető funkciók: minden keménypadló típus, illetve szőnyegek tisztítására egyaránt alkalmas, gabalyodásmentesítő rendszer, Dirt Detect™ ultrahangos és optikai porér
iRobot Roomba i7, + iRobot Braava Jet m6  - 1
iRobot Roomba i7, + iRobot Braava Jet m6 - 2/5iRobot Roomba i7, + iRobot Braava Jet m6 - 3/5iRobot Roomba i7, + iRobot Braava Jet m6 - 4/5iRobot Roomba i7, + iRobot Braava Jet m6 - 5/5

 

429.980 Ft
338.567 Ft (nettó)
-22%
Csökkentett ár 549.990 Ft
Megtakarítás: 120.010 Ft
Elfogyott

A termék nincs raktáron. A hozzáférhetőséggel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Miért pont nálunk
Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.

Ezt már látta?
iRobot Roomba 980 iRobot Roomba 980
-41%
169.990 Ft
Robotporszívó - Robot HOME alkalmazás segít kontrollálni a robotot, iAdapt 2.0 navigációs rendszer vizuális helymeghatározással, Carpet Boost, nagyobb szívóerő a szőnyegekhez, 185 m2 takarítása egy töltéssel,
Összehasonlít
Részletek
Raktáron 30 vagy több darab

iRobot Roomba i7, + iRobot Braava Jet m6
i715840M6138840

Termék leírása

Robot  i7

A modern Robot  i7 robotporszívóval a kortárs robotika csúcsa az Ön otthonába is eljut. Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek és az Imprint Intelligens Feltérképezésnek köszönhetően, a robot kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson. Így a Robot i7 képes kitakarítani bármekkora teret, annak nagyságától függetlenül.

iAdapt 3.0 navigációs rendszer Imprint Intelligens feltérképezési technológiával
A legfejletteb iAdapt 3.0 navigációs rendszer könnyedén megoldja a nagy területek tökéletes takarítását. A Robot i7 kamerája beazonosítja az akadályokat, az egyedi bútorokat és a legjobb módszer szerint takarít. Az intelligens Imprint feltérképezésnek köszönhetően a Robot betanítható, arra hogy felismerje a különböző helyiségeket, és hogy azokat mikor és hogyan kell takarítania.

Az Robot HOME alkalmazással a takarítás bármikor, bárhonnan elindítható és vezérelhető
Ön kényelmesen kontrollálni tudja egy okos telefon vagy tablet segítségével a robot munkáját, akár az irodából vagy amíg Ön nyaral. Csak érinse meg a CLEAN gombot és a robot dolgozni kezd. Az Robot HOME applikáció sok más lehetőséggel és hasznos információval is szolgál Önnek.

Információ: A robot karbantartása
Az Robot HOME alkalmazás figyelmezteti Önt, ha a portartály megtelt vagy a robot tisztítókeféje vagy egyéb alkatrésze tisztításra szorul. Az applikáció arra is instrukciókat küld, hogy hogyan végezze el ezt a műveletet.

Segítség
A Segítség részben talál hasznos videókat, gyakran ismételt kérdésekre válaszokat, valamint technikai segítséget a robot helyes használatához, karbantartásához. Itt szintén talál alapvető utasításokat a kezdeti lépésekhez, egy rövid használati útmutatót, valamint rajzos illusztrációkat.

SPOT funkció – helyi szennyeződés feltakarításához
A nagyon hasznos SPOT funkciónak köszönhetően a robot könnyedén és pillanatok alatt takarít fel helyi szennyeződést, kb 1 m²-nyi területen – például, ha kiszóródik a cukor a konyhában.

Műszaki jellemzők
Takarítandó felület nagyság: nem limitált
1800 mAh Li-ion akkumulátor
Töltési idő: 1.5 óra
Fogyasztás töltés közben max: 33W
Stand-by fogyasztás max: 2W

Robot m6

Okos és hatékony takarítás
Felmosás közben a Robot jet m6 előre és hátramozgást végez, egy előre meghatározott minta alapján. A kétféle takarítási módhoz, száraz törlés és felmosás, alkalmazhatunk eldobható tisztítókendőket. Az egyedülálló formatervezésnek köszönhetően maradéktalanul takarít a falak és szegélyek mentén, bútorlábaknál és egyéb nehezen elérhető helyeken. A robot fejlett érzékelők sokaságának köszönhetően felmosás közben elkerüli a szőnyegeket, nem esik le a lépcsőről sem.

iAdapt 3.0 fejlett navigációs rendszer Imprint™ okos feltérképezés technológiával
A mérnöki precizitással kidolgozott iAdapt 3.0 navigációs rendszer kamerának és a vSLAM technológia párosításának köszönhetően az új Robot jet m6 tökéletesen azonosítja a helyét bármely szobában. Az Imprint Okos feltérképezésnek köszönhetően a robot megtanulja a különböző szobák felépítését és az alkalmazás segítségével Ön kiválaszthatja, hogy azok közül melyik és mikor kerüljön kitakarításra.

Precíziós víz szórófej
Az új Robot m6 felmosó robot 445 ml-es víztartállyal és precíziós szórófejjel van ellátva, amelyik biztosítják a víz célzott spriccelését takarítás közben. A különleges szenzorok segítségével a víz elkerüli az érzékeny felületeket, fa bútorokat, falakat. A még alaposabb felmosáshoz használjon Robot jet tisztítófolyadékot.

Töltőállomás
A Robot jet m6 az első olyan Robot felmosó robot, amely képes takarítás közben visszatérni a töltőállomásra és feltölteni magát, amennyiben szükség van rá. A töltőállomás úgy lett kialakítva, hogy ne legyen érintkezés a vizes takarítófej és a padló között töltés közben.

Robot HOME alkalmazás
Vezérelje és felügyelje a Robot jet m6 munkáját bármikor, bárhonnnan. Az Robot HOME alkalmazás segítségével Ön elindíthatja és nyomon követheti a robot munkáját, kiválaszthatja, hogy melyik szobát takarítsa, valamint azt is hogy milyen intenzitással spriccelje a vizet a padlóra.

Újrahasználható tisztítófejek
A Robot jet m6 a speciális tisztítófejeket használ a száraz törléshez és felmosáshoz egyaránt. A felmosáshoz használt kendők jól felszívják a vizet, így segítik a makacsabb kosz, zsír eltüntetését is a padlóról. Száraz törléshez a kendők elektrosztatikusan gyűjtik be a szálló port, hajat és egyéb szennyeződést. Minden tisztítókendő mosható és újra felhasználható.

Virtuális fal funkció
A felmosás elől elhatárolandó területet virtuális fal segítségével határozhatja meg a Robot jet m6 felmosó robotnak. Ez az eszköz egy láthatatlan falat képez a robot számára, amelyet az nem tud átlépni. Ezt akkor érdemes használni, ha csak egy meghatározott felület felmosására van szükség, vagy szeretné elkerülni, hogy a Robot jet m6 elektromos kábelek, számítógép vagy nagyon törékeny tárgy közelében takarítson. A virtuális fal rendelkezik még egy HALO funkcióval, ami egy adott terület gyűrűszerű elkerítésére tökéletes, például kisállítok vizes tálkája.


Műszaki paraméterek
Zajszint: 58 dB
Méretek (mm): 92 x 339 x 339
Porzsák/tartály térfogata: 0,6L
Súly (kg): 3,15 kg
Csomagolás tartalma
Robot i7
Dirt Disposal Bags
North American Line Cord
Dual Mode Virtual Wall® Barrier
Extra High-Efficiency Filter
Extra Side Brush

iobot m6
1db Braava jet m6
1db eldobható törlőrongy száraz
1db Dokkoló
2db eldobható nedves törlőrongy
1db Mosható, többször használható nedves

VideókTermékkel kapcsolatos kérdés
 *
 *
 *
 *
  *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A tudakozódás elküldésével figyelembe veszem a személyes adatok feldolgozását a kérdés megválaszolásához.