ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kezdőlap: / Kisgépek / Takarító robot

iRobot Roomba e5 (e515840)
e515840

Ingyenes szállítás
Robotporszívó - minden padlótípushoz, automata feltöltés, kábelösszegubancolódás elleni funkció, takarítandó helyiség meghatározása, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és ütközésérzékelő, 0,6 l-es portartály, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, töltési idő: 2 óra, Li-ion akkumulátor, működési idő: 1 óra, aeroforce szűrő, 58 dB zajszint, mobilalkalmazás, virtuális fal, töltőállomás és távirányító, fekete színű

 

118.590 Ft
93.378 Ft (nettó)
Elfogyott Mikor kapom meg a terméket?
DPD:
Magyar Posta:

A termék nincs raktáron. A hozzáférhetőséggel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Miért pont nálunk
Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.

iRobot Roomba e5 (e515840)
e515840

Termék leírása

Okos telefonról indítható Robot HOME applikáció
Az Robot HOME applikációval teljes mértékben felügyelheti a Robot e5 robotot az okostelefonján vagy tableten keresztül, időre és helyre való tekintet nélkül. Csak nyissa meg az Robot HOME alkalmazást és nyomja meg a “CLEAN” gombot. De az is lehetséges, hogy egész hétre előre beprogramozza a porszívózást.

Három fokozatú takarítórendszer - AeroForce
Az Robot e5 jellemzői között található a robotporszívók legnagyobb innovációja – a 3 fokozatú AeroForce takarítórendszer, amely 50%-kal hatékonyabb szívóteljesítményt nyújt. Az AeroForce rendszer a tisztítókefék közötti szűk résbe tereli a levegőt, amely gyorsabb és hatékonyabb felszívást eredményez.

Forgó oldalkefe
Az oldalkefe biztosítja a Robot számára a bútorok körül, a falak mentén és a sarkokban is a hatékony takarítást, az ún.

Két egymással szemben forgó tisztítófej
A két egymással szembe forgó tisztítófej lehetővé teszi minden típusú padló takarítását. Kialakításuknak köszönhetően a por és szennyeződés nem ragad a forgó alkatrészekre, így fenntartásuk minimális.

Kiváló szívóhatás
Az AeroForce rendszer a levegőt a rotáló kefék közötti szűk résbe sűríti, ezáltal a kefék jelentősen felgyorsulnak. Az új motorral együtt a Robot e sorozat robotjainak szívóereje nagymértékben nőtt. A korábbi modellekkel összehasonlítva szívóhatékonysága mintegy 5x nagyobb lett. A készülék AeroForce® nagy hatékonyságú szűrőkkel is el van látva.

Szintkülönbség érzékelő
A robot alján elhelyezett különleges szintérzékelőknek köszönhetően, a robot időben felismeri, ha “nem érez biztonságos talajt a lába alatt” és elkerüli a veszélyes helyet. A Robot megáll, megfordul és arra a helyre megy, ahol folytatni tudja a takarítást.

SPOT üzemmód
A SPOT üzemmód aktiválása, egy meghatározott, kb. 1 m² nagyságú terület takarítását teszi lehetővé. Ha pl. a konyhában kiszóródik a földre a cukor ezt a funkciót, úgy használhatja, mint a seprűt és a kislapátot.

Finomított, lassított ütközés
A robot oldalán lévő lökhárítónak köszönhetően takarítás közben megkíméli a bútorokat vagy egyéb törékeny tárgyakat a lakásban.

Virtuális fal Halo funkcióval
A virtuális fal használatával Önnek lehetősége van területek elkerítésére, lehatárolására. A virtuális fal egy láthatatlan határvonalat képez, amelyet a robot nem lép át. Ilyenek lehetnek a törékeny tárgyak, gyerekjátékok vagy a kutya vizes tálja.

Töltőállomás beépített adapterrel
A dokkoló- és töltőállomást a robot elhagyja a takarítás megkezdésekor, majd annak befejeztével visszatér oda, hogy töltse magát.

Mosható portartály
A Robot e sorozat nagy kapacitású AeroForce portartálya, AeroForce® nagy hatékonyságú szűrője használatával még a legfinomabb porszemcséket is összegyűjti. Az új portartály öblíthető vízzel, ami megkönnyíti annak tisztítását és karbantartását.

A szennyeződések ultrahangos felismerése
A Dirt Detect rendszer az ultrahangos érzékelők segítségével felismeri az erősebben szennyezett területeket, amelyeknek azt követően a Robot nagyobb figyelmet szentel a takarítás során.

A takarítás programozása
A takarítás programozásával napra és órára pontosan megadhatja a robotnak, hogy mikor kezdje el a takarítást. A Roombát bármilyen napszakban üzembe helyezheti anélkül, hogy felügyelnie kellene munkáját. Akár minden napra is beállíthatja más-más időpontra vagy háromszori takarítást is megadhat neki minden héten, a Robot a megadott időpontokban elvégzi feladatát, folyamatosan tisztán tartva ezzel az Ön lakását.

Műszaki paraméterek
Teljesítmény (mAh): 1800
Súly (kg): 3,6
EAN: 5060359289131
Töltési idő: 120 min
Porzsák/tartály térfogata: 0,6L
Zajszint: 58 dB
Teljesítmény (W): 33 W
Méretek (mm): 340 x 90 x 340
Az akkumulátor üzemideje: 120 min.
Padló típusa: Alkalmas csempékre és fapadlókra, Szőnyeg
Csomagolás tartalma

Charging Station
Line Cord
Dual Mode Virtual Wall® Barrier
Extra Filter

Termékkel kapcsolatos kérdés
 *
 *
 *
 *
  *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A tudakozódás elküldésével figyelembe veszem a személyes adatok feldolgozását a kérdés megválaszolásához.