Kezdőlap: / Kisgépek / Porszívó, takarítógép

Rowenta RO6963EA X-trem power cyclonic home & car
RO6963 EA

OWENTA XTrem power Cyclonic Home&Car 4A RO6963EA porzsák nélküli porszívó – 750 W, 79 dB zajszint, fém teleszkópos cső, Deep Clean Head univerzális szívófej, kárpit szívófej, réstisztító, Easy Brush kefe, XXL 60cm-es réstisztító, Mini turbókefe.
Rowenta RO6963EA  X-trem power cyclonic home & car  - 1
Rowenta RO6963EA  X-trem power cyclonic home & car - 2/5Rowenta RO6963EA  X-trem power cyclonic home & car - 3/5Rowenta RO6963EA  X-trem power cyclonic home & car - 4/5Rowenta RO6963EA  X-trem power cyclonic home & car - 5/5

 

49.890 Ft
39.283 Ft (nettó)
, plusz Szállítás
-17%
Csökkentett ár 59.990 Ft
Megtakarítás: 10.100 Ft
Márkaszerviz: Itt
Elfogyott Mikor kapom meg a terméket?
DPD:
Magyar Posta:

A termék nincs raktáron. A hozzáférhetőséggel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Miért pont nálunk
Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Minden digitális fényképezőgép és objektív vásárlása esetén INGYENES a szállítás.

Rowenta RO6963EA X-trem power cyclonic home & car
RO6963 EA

Termék leírása

Rowenta RO6963EA

A nagyon hatékony szűrés, az extrém tisztítási hatékonyság és az XL űrtartalom kombinációjának köszönhetően az erős X-Trem Power Cyclonic porszívó egyedi termék a saját kategóriájában. Az új hatékony Deep Clean Head szívófej eltávolítja a szőnyegekből a szennyeződést és a kemény felületek nagyobb pormennyiségét is. A fejlett monociklonos technológia két lépésben gyűjti össze a beszívott levegőből a por 99,98%-át. Az  XL űrtartalmú (2,5 L) edény maximális kényelmet biztosít a házak és lakások nagy felületeinek takarításánál és a Clean Express rendszer gondoskodik az egyszerű poredény kiürítéséről, pár egyszerű lépésben. A házi kedvencek tulajdonosai kihasználják a turbókefét a szőnyegek és kárpit tökéletes kitisztítására. Ezt mind akár 50%-al kevesebb energiahatékonysággal.

Rendkívüli teljesítmény és hatékonyság a maga osztályában Az X-trem Power Cyclonic porszívóval megtapasztalhatja a kényelmes és problémamentes takarítást kitűnő eredményekkel. Ezzel a robusztus porzsák nélküli porszívóval, mely XL űrtartalmú portartállyal rendelkezik, a 4A hatékonyság mindig kéznél van. Ez a modell a csomagolás részét képező különleges tartozékának hála alkalmas autó rendbetételére is.   A magas hatásfokú szűrés, az extrém hatékonyságú tisztítás és az XL űrtartalom hármasának köszönhetően az X-Trem Power Cyclonic robusztus porszívó egyedülálló termék a maga osztályában. Az új, rendkívül nagyteljesítményű Deep Clean Head szívófej egyrészt a szőnyegbe mélyen beivódott szennyeződéseket távolítja el, másrészt a nagymennyiségű port a szilárd felületekről. Az előrehaladott monociklonos technológia két lépésben fogja fel a felszívott levegőből származó összes por 99,98%-át. A tartály 2,5 l-es XL űrtartalma csökkenti a kiürítés szükségességét, így teljes kényelmet biztosít a lakás vagy ház kiterjedt felületein, és a Clean Express rendszer gondoskodik a portartály könnyű kiürítéséről néhány egyszerű lépésben. A háziállat-tulajdonosok a mini turbó szívófejet hasznosíthatják a kis szőnyegek és kárpitok tökéletes tisztasága érdekében. Mindezt 50%-kal nagyobb energiahatékonysággal.Szőnyegeken és szilárd felületekena Rowenta porszívók 2100 W-os fogyasztású előző termékcsaládjával összehasonlítva.

Műszaki paraméterek
Tápkábel hossza: 6,2 m
Használati hatókör: 8,8 m
Porzsák/tartály térfogata: 2,5 L
Porszívó típus: Zsák nélküli
Energiahatékonysági besorolás: A
Zajszint: 75 db (A)
Porkibocsátási hatékonyság: A
Szőnyegtisztítási hatékonyság: A
Keménypadló tisztítási hatékonyság: A
Teljesítmény (W): 750
Csomagolás tartalma

Rowenta - X-TREM POWER CYCLONIC HOME & CAR RO6963EA
Réselt cső
Kefés szívófej
Parkettafúvóka
Turbó kefe
Szívófej kárpithoz

Videók


Termékkel kapcsolatos kérdés
 *
 *
 *
 *
  *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A tudakozódás elküldésével figyelembe veszem a személyes adatok feldolgozását a kérdés megválaszolásához.