ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kezdőlap: / Gyártó alapján / iRobot

iRobot Roomba s9+ 14 napon belül visszaküldve vásárló által
S955840

Ingyenes szállítás
iAdapt 3.0 navigációs rendszer Intelligens Imprint feltérképezéssel és vSLAM technológiával. 30%- kal szélesebb AeroForce takarítókefék. Robot HOME kiterjesztett vezérlésű applikáció.

 

492.990 Ft
388.181 Ft (nettó)
db
Raktáron kevesebb, mint 5 darab Mikor kapom meg a terméket?
DPD: pénteken 31. 3.
Magyar Posta: pénteken 31. 3.

A termék fizikailag raktáron van.

Rendeljen még ma, és holnap azonnal átadjuk rendelését a futárnak.

Miért pont nálunk
Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.

iRobot Roomba s9+ 14 napon belül visszaküldve vásárló által
S955840

Termék leírása
14 napon belül visszaküldve vásárló által

A kategóriájában egyedülálló Robot s9+ robotporszívó nagy áttörést hozó újításokat biztosít az otthoni takarítás folyamán.

Az innovatív formatervezésnek köszönhetően a robot maradéktalanul eléri és kitakarítja a sarkokat, a szegélyek mentén és a bútorok körül. Az intelligens Imprint feltérképezés, a vSLAM® technológia valamint a páratlan iAdapt 3.0 navigációs rendszer biztosítja, hogy a robotporszívó tökéletesen navigáljon és megtisztítson minden helyiséget a lakásban, azok méretétől függetlenül. Felismeri, hogy a szőnyegek hol kezdődnek, és ekkor a Power Boost funkciónak köszönhetően növeli a teljesítményét azon a felületeten. A robothoz egy automatikus szennyeződésgyűjtő állomás is tartozik, amely kiszívja a portartályból a koszt a takarítás végeztével. Az iRobot márka egyedülálló újítása a Roomby s9+ azon funkciója, hogy kommunikál és együttműködik az iRobot Braava jet m6 felmosó robottal.

Prémium funkciók
iAdapt® 3.0 navigációs rendszer Intelligens Imprint™ feltérképezéssel és vSLAM® technológiával
iRobot Braava jet m6 felmosó robottal való kommunikálás és együttműködés
Korlátlan takarítási felület nagyság (több töltés esetén)
Egyedi formatervezés a hatékony sarok takarításért
30%- kal szélesebb AeroForce® takarítókefék
Power Boost funkcó, megnövelt szívóerő szőnyegen
Clean Base™ automatikus szennyeződésgyűjtő állomás
Prémium háromszintű AeroForce® takarítórendszer
Egyedi 5 ágú oldalkefe kialakítás
iRobot HOME kiterjesztett vezérlésű applikáció
Intelligens takarítás tervezés

Alapfunkciók
Bogózódás mentesítő rendszer
Dirt Detect™ ultrahangos és optikai szennyeződésfelismerő rendszer
Portartály telítettség kijelző
Leesés érzékelő rendszer
Öblíthető portartály
Töltés takarítás közben
Li-ion akkumulátor

iAdapt 3.0 navigációs és intelligens Imprint feltérképező rendszer
A legfejlettebb iAdapt 3.0 kameranavigációs rendszer tökéletesen megtisztítja a helyiségeket azok nagyságától függetlenül. A fejlett vSLAM® navigációs technológiát használva a robot másodpercenként több mint 230.400 adatpontot vesz fel, és az intelligens Imprint feltérképezési technológiának köszönhetően képes felismerni az egyes szobákat. Amint a Roomba menti a térképet az alkalmazásban, Ön beállíthatja az egyes helyiségek határait, elnevezheti őket, és minden szobára beprogramozhatj a takarítást. Ezáltal teljesfokú ellenőrzést gyakorolhat a robot munkája felett, hogy az mikor és hol van a porszívózzon. A robot képes akár 10 különböző térkép mentésére is.

Prémium háromszintű AeroForce takarítórendszer
Az  Robot s9+ szabadalmaztatott, háromszintű AeroForce takarítórendszerrel felszerelt robotporszívó, amely a légáramot egy keskeny nyílásba tereli a forgó gumikefék között. Ez felgyorsítja az áramló levegőt, és a nagy hatékonyságú Power Boost motorral együttműködve, akár 40x nagyobb szívóerőt ér el*.

Prémium oldalkefe
Ez a speciálisan ívelt, 5 ágú oldalkefe segít a robotporszívónak a nehezen elérhető helyek tisztításában például a bútorok körül, falak, szegélyek mentén és a sarkokban.

Két, egymással szemben forgó, megnövelt szélességű AeroForce gumikefe
A szabadalmaztatott, speciálisan kiképzett gumikefék könnyedén szednek fel bármely típusú felületről szennyeződést, port, koszt. Kemény padló tisztításakor a kefék a szennyeződést közvetlenül a portartályba vezetik. A szőnyegek tisztításakor először a gumikefék fellazítják a szőnyeg szálait, majd eltávolítják arról a szennyeződést. A Robot s9+ gumikeféi 30%- kal szélesebbek, így sokkal hatékonyabb takarításra képesek, mint a korábbi modellek esetén.

Hatékony szívómotor
A finom por felszívását egy erős motor biztosítja. A levegőszűrést egy nagyon hatékony AeroForce szűrő hajtja végre, amely a pollen és az allergének 90% -át felszívja.

Automatikus szennyeződésgyűjtő állomás
A portartály automatikus ürítése olyan kényelmet nyújt Önnek, amelyet eddig még nem tapasztalhatott. A Robot s9+, a Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő állomással kombinálva kiüríti a takarítás végén a saját portartályát, így Ön akár hónapokra is elfeledkezhet a takarításról. Az állomáson belüli eldobható porzsák akár 30 alkalomnyi koszt is kiszív maga után. Praktikus kialakítása megakadályozza a szennyeződés visszajutását a környezetbe. Amint a porzsákot ki kell cserélni, az állomás jelzője erről értesíti Önt.

Power Boost, erősebb szívóerő szőnyegen funkció
A Robot s9 + egyértelműen felismeri amint szőnyegre ér és abban a pillanatban 40x hatékonyságra növeli a szívóerejét a Power Boost funkciónak köszönhetően*. A Power Boost funkció az Robot HOME alkalmazás segítségével is vezérelhető, amely lehetővé teszi a porszívó teljesítmény beállítását 4 különböző üzemmódban.

Kommunikáció az Robot Braava jet m6 felmosó robottal
A Robot s9 + teljesen új funkciója, hogy kitűnően kommunikál a Braava jet m6 felmosórobottal. Ez azt jelenti, hogy először a Roomba felporszívóz a kijelölt területen, majd automatikusan küld egy üzenetet a Braava jet m6 felmosó robotnak, amely ugyanazt a területet felmossa a porszívózás befejezése után. A két robot együttes munkájának köszönhetően a padló tökéletesen tiszta lesz anélkül, hogy Önnek otthon kellene tartózkodnia.

Keep Out zónák funkció
A Keep out zóna, azaz kizárási zóna, funkció segítségével Ön korlátlan számú helyet választhat ki az Robot HOME applikáció segítségével, amelyeket kizár a takarítási folyamatból. Ezt a funkciót egy térkép segítségével használhatja az alkalmazáson belül. Egy ilyen zóna minimális mérete 60x60 cm. Ez a funkció kényelmes például egy kutya víztartójának védelmére, de egyéb helyek is vannak, melyeket jó elkeríteni, törékeny váza, kábelek tömege. Ez a funkció helyettesíti a virtuális falakat és akadályokat, amelyeket a korábbi modellekben használtak.

Töltés takarítás közben
A Robot s9+ folyamatosan figyeli az akkumulátor töltöttségi szintjét és szükség esetén a robotot a töltőállomásra küldi. Ha a feltöltés befejeződött, a takarítást a Robot ugyanott folytatja, ahol korábban abbahagyta, amíg a teljes felület tiszta nem lesz.

Li-ion akkumulátor
A Lithium-ion akkumulátor nagy előnye a megnövelt kapacitás 3300 mAh és a hosszabb élettartam.

Leesés érzékelő szenzorok
Leesés érzékelő szenzorok vannak beépítve a robot alsó részébe, amelyeknek köszönhetően a robot biztonsággal felismeri a veszélyes helyeket, és így biztosítja, hogy a robot azokat elkerülje, mint pl. a lépcsők, kanapé vagy a szekrény teteje.

AZ Robot HOME alkalmazás segítségével a takarítás bárhonnan, bármikor elindítható
Kényelmesen irányíthatja robotját okostelefonjával vagy táblagépével bárhonnan, például munkahelyéről vagy nyaralása közben. Csak nyomja meg a CLEAN gombot, és a takarítás elindul az otthonában. Az Robot HOME alkalmazás számos további hasznos lehetőséget és fontos információt kínál.

Imprint Intelligens feltérképezés
A Robot s9+ először alaposan feltérképezi a megadott területet., a térképet elmenti az Robot HOME alkalmazásba. Ezen Ön könnyedén beállíthatja a helyiségek nevét, határait és akár 10 térképet is tud tárolni ezen belül. Így Ön teljes mértékben kézben tartja a robot által végzendő takarítást.

Takarítás tervezés, időzítés
Az Imprint Okos feltérképezésnek köszönhetően Ön beállíthatja, hogy a különböző helyiségek mikor kerüljenek kitakarításra.

Kettős takarítás
A Robot s9+ minden helyiséget kétszer takarít át, mely funkció különösen olyan háztartásokban közkedvelt, ahol kisgyerekek, kisállatok élnek.

A robot karbantartása
Az Robot HOME applikáció értesítést fog küldeni Önnek, ha a robot szennyeződésgyűjtő porzsákja megtelt és cserét igényel, vagy a gumi takarítókefék vagy a robot egyéb részei kisebb karbantartást, tisztítást igényelnek. Az applikációból azt is megtudhatja, hogy mindezeket hatékonyan hogyan tudja elvégezni.

Segítség
Ebben a szekcióban választ kaphat gyakori kérdésekre, videokat és technikai támogatást talál a robottal kapcsolatban. Itt található a gyors installálási kézikönyv képekkel, valamint a robot alapvető működési leírása.

Takarítási történet
Az okos Robot applikáció elmenti a korábbi takarítások történeteit.

Bogozódás mentesítő rendszer
Az Robot a fejlesztések során szem előtt tartja a háztartások felépítését, ezért látta el a robotokat elakadásmentesítő rendszerrel, így a robot nem akad bele kábelekbe vagy a szőnyegek rojtjaiba.

Öblíthető AeroForce portartály
A Robot s9+ egy öblíthető portartállyal rendelkezik, ami jelentősen megkönnyíti annak tisztítását.

SPOT program - ideális helyi tisztításra
A nagyon praktikus SPOT funkció kifejezetten jó segítség ha kisebb terület gyors takarítására van igény. Ilyen lehet, ha kiömlik a cukor vagy a liszt a konyha padlójára, mert ebben az esetben 1 m² területet pillanatok alatt felporszívóz a robot.

Tompított, lassú ütközés
Az ütközésgátlónak köszönhetően a Robota lassabban közelít a tárgyakhoz, bútorokhoz. Felismeri a nyilvánvaló akadályokat, például ágytakarókat vagy drapériákat, így azok alatt is hatékonyan takarít, míg figyel a környező akadályokra is.
Műszaki paraméterek
EAN: 5060359289292
Teljesítmény (W): 33 W
Wi-Fi: IGEN
Smart: IGEN
Porzsákcsere kijelző: IGEN
Súly (kg): 3,7 kg
Méretek (mm): 311 x 311 x 86
Töltési idő: 120 min
Felmosás: NEM
Porzsák/tartály térfogata: 0,55 l
Padló típusa: Alkalmas csempékre és fapadlókra, Szőnyeg
Zajszint: 60 dB (A)
Az akkumulátor üzemideje: 120 min.
Csomagolás tartalma
Töltőalap integrált adapterrel
Tiszta Bázis töltő- és tisztítóállomás
Li-Ion akkumulátor (a robot belsejében)
Csere szűrő AeroForce
Csere oldalkefe
Eldobható kosz
Termékkel kapcsolatos kérdés
 *
 *
 *
 *
  *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A tudakozódás elküldésével figyelembe veszem a személyes adatok feldolgozását a kérdés megválaszolásához.