Kezdőlap: / Gyakran ismételt kérdések (FAQ)

Gyakran ismételt kérdések (FAQ)

A termékek tényleg raktáron vannak?

Webáruházunk össze van kötve a raktérkészletünket kezelő programmal és az adatok naponta többször frissülnek. A termékek fizikailag a prágai központi raktárunkban találhatók és készek az azonnali postázásra.

Ha a termék raktáron van, meddig tart amíg megkapom?

Amennyiben adott napon 13:30-ig megrendeli a terméket, akkor még aznap át tudjuk azt adni a szállítónak. Attól függően, hogy átvevőhelyre vagy saját címére kérte a termék kézbesítését, a szállítási idő 2-től 3 munkanapig terjedhet. DPD-vel várhatóan 2 munkanap, míg Csomagküldő átvevőhelyre jellemzően 3 munkanap. 

Meddig tart egy olyan termék kézbesítése, amelyik nincs raktáron?

Amennyiben a termék nincs raktáron se a központi raktárunkban se a külső raktárban akkor a terméket nem tudjuk kézbesíteni. Az ilyen esetben kérjük érdeklődjön az ügyfélszolgálatnál.

Mennyi a szállítás díja?

A digitális tükörreflexes fényképezőgépek, kamerák és objektívek esetében a szállítás INGYENES. Egyéb termékek esetében átvevőhelyre szállításnál 490 Ft, címre kézbesítésnél pedig 1390 Ft a szállítás díja.

Lehet részletre is vásárolni?

Csehországban a Home Credit segítségével lehet webáruházunkban részletre vásárolni, de Magyarországon ez a lehetőség egyenlőre nem elérhető.

Fizethetek bankkártyával?

Webáruházunkban nem lehet bankkártyával fizetni és egyes szállítóknál vagy átvevőhelyeken sem.

Reklamáció esetén a terméket Önökhöz kell bevinnem vagy azonnal a márkaszervizbe vigyem?

A Ptk szerint mindkét módon eljárhat, elküldheti a hibás terméket nekünk is, de be is viheti az Önhöz legközelebb eső márkaszervizbe. Mivel mi is márkaszervizbe küldjük a hibás terméket, így sokkal gyorsabb ha Ön viszi be. A márkaszerivezek listáját itt találja.

Hol találom meg a konkrét márkához tartozó hivatalos szervizt?

A márkaszerivezek listáját itt találja.

Meddig küldhetem vissza a terméket ok megadása nélkül?

A vásárlónak jogában áll elállni a szerződéstől (ok megadása nélkül) a termék kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül tekintet nélkül az áru átvételi módjára, vagy a fizetés formájára. Ez a 14 napos elállási jog csak a természetes személyekre vonatkozik. A szerződéstől való elállás nem érvényesíthető olyan termékek esetében, amelyek csomagolása meg lett bontva és higiéniai okokból nem küldhetők vissza pl. fogkefe, szőrtelenítő, borotva, és egyéb a test kezelésére szolgáló termékek. Fontos, hogy elállási szándékát 14 naptári napon belül írásban jelezze, ehhez részletes információkat és nyomtatványt itt talál. Az Általános Szerződési Feltételekről bővebben itt olvashat.

Külföldre is szállítanak?

Webáruházunk Magyarországon kívül a következő országokba szállít: Csehország, Szlovákia. Amennyiben nem Magyarországra kéri a terméket, kérjük, hogy a www.digital24.cz vagy a www.digital24.sk oldalon keresztül adja le rendelését.

 

Miért pont nálunk

Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.