ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kezdőlap: / FIZETÉS MÓDJA

FIZETÉS MÓDJA

Készpénz (utánvét)

A termék árát a termék átvétele után téríti meg a velünk szerződésben álló szállítónak (pl. Posta, DPD, Csomagküldő) melyről természetesen egy befizetési bizonylatot kap. A termékhez tartozó számlát elektromos formában küldjük el a megadott e-mail címre. Kérem vegye figyelembe, hogy nem minden szállítónál lehet bankkártyával fizetni, valamint, hogy a szállítók csak egy meghatározott összegig (A DPD futárszolgálat maximum 300 000 Ft-ig és a Csomagküldő átvételi pontjain maximum 500 000 Ft-ig) tudják biztosítani az utánvétes fizetési módot. Az ennél nagyobb összegű vásárlás esetén csak előreutalással tudja kifizetni a megrendelt terméket.


eFizetés - Bankkártya

Biztonságos és gyors előreutalásos fizetési mód. A befizetést online végzi bankkártya segítségével a megrendelés befejezését követően. A befizetés jóváírása azonnal megtörténik számlánkon, így azonnal feldolgozhatjuk megrendelését..

Használhat VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro típusú bankkártyát.

Az online kártyás fizetés nálunk biztonságos, mivel a biztosított 3D secure rendszert használjuk Verified by VISA és MasterCard SecureCode besorolással.Banki átutalás
A termék csak az összeg beérkezte után kerül kézbesítésre. Kérem, vegye figyelembe, hogy a bankközi utalások az intézményektől függően 1-3 munkanapig is eltarthatnak. A termék kifizetése alatt, a teljes összeg bankszámlánkra történő jóváírása értendő.


Bank neve: OTP Bank
Bankszámlaszám: 11713012-21182570-00000000
Közlemény: kérem, tüntesse fel a megrendelése számát.
A kedvezményezett neve: Cesky velkoobchod s.r.o 

Kérem vegye figyelembe, hogy nem minden szállítónál lehet bankkártyával fizetni.

Miért pont nálunk

Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.