ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kezdőlap: / Fényképezőgépek

Sony Alpha A7R IV A Body
ILCE-7RM4A

Ingyenes szállítás
Széles normál ISO-tartomány: ISO 100–32 000. Akár 10 kép/mp sebességű sorozatfelvétel. 61,0 MP Full-frame Exmor R™ CMOS-érzékelő. Két adattároló-aljzat, UHS-II támogatás.

 

1.398.890 Ft
1.101.488 Ft (nettó)
db
Márkaszerviz: Itt
Raktáron kevesebb, mint 5 darab Mikor kapom meg a terméket?
DPD: pénteken 31. 3.
Magyar Posta: pénteken 31. 3.

A termék fizikailag raktáron van.

Rendeljen még ma, és holnap azonnal átadjuk rendelését a futárnak.

Miért pont nálunk
Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.

Sony Alpha A7R IV A Body
ILCE-7RM4A

Termék leírása
A BIONZ X képfeldolgozó processzor és a „front-end” LSI maximalizálja a nagy felbontású érzékelő teljesítményét, és akár 15 fokozatnyi dinamikatartományt képes elérni. A megnövelt pixelszám ellenére az α7R IV biztosítja a legmagasabb ISO 32 000 beállítást, és csökkenti a zajt az alacsony és közepes érzékenységi tartományokban a kiváló képminőség érdekében. Az újonnan fejlesztett Exmor R CMOS-képérzékelő páratlanul nagy felbontással büszkélkedhet. A hátsó megvilágítású kivitel nagy érzékenységet és alacsony zajszintet biztosít a rendkívül magas 61 megapixeles felbontás ellenére. A vázba integrált, öttengelyes képstabilizáló algoritmusát a nagy felbontású 61,0 megapixeles képérzékelő teljesítményére optimalizálták. Így mindenben támogatja a kézből történő fotózást és akár 5,5 fokozattal nagyobb zársebességet garantál.

61,0 MP Full-frame Exmor R™ CMOS-érzékelő
Az Exmor R érzékelő hátsó megvilágítású, hézagmentes OCL kialakítása fokozza a fényérzékenységet és széles dinamikatartományt biztosít igen komoly, 61,0 MP-es felbontás mellett is.

Jelentősen feljavított képfeldolgozás
Új felhasználói LSI és a BIONZ X™ növeli ugrásszerűen a feldolgozási sebességet, így a rendszer az Exmor R™ érzékelővel együtt 15 fokozatnyi dinamikatartományt fog át alacsony ISO-érzékenységű fényképek esetében – gazdagabb tónusokkal.

Széles normál ISO-tartomány: ISO 100–32 000
A normál ISO-tartomány kibővült: ISO 100–32000 (kiterjeszthető ISO 50–102 400-ig), a képzajszintet pedig egy teljes fokozattal6 sikerült csökkenteni az érzékenységi tartomány középső szakaszában.

14 bites RAW-adatkimenet a gazdag átmenetekhez
A 14 bites, RAW formátumú kimenet tónusinformációkban gazdag a csúcsfényektől az árnyékokig, és csendes vagy sorozatfelvételi módban is rendelkezésre áll. 16 bites képfeldolgozás

5,76 millió képpontos Quad-VGA OLED Tru-Finder
Ez a nagy felbontású, kétszeres fényerejű elektronikus képkereső a finom részleteket is megjeleníti. A „Hi” minőségi mód a természetes valósághűség csodás látványát kínálja nagy fényerejű kijelzőn.

Akár 10 kép/mp sebességű sorozatfelvétel
Azonnali történést is megörökíthet akár 10 kép/mp-es sorozatfelvétellel, AF/AE-követés mellett. A 61,0 MP-es képalkotás óriási adatmennyisége megőrzi a kimagasló képminőséget, így jó alapanyag a kreatív körülvágási műveletekhez.

Széles AF-lefedettség
Az új képérzékelő széles és nagy sűrűségű AF-lefedettséget biztosít 567 fázisérzékeléses AF-ponttal (kb. a magasság 99,7%-a és a szélessége 74,0%-a). A 425 pontos kontrasztérzékeléses AF precíz fókuszálást tesz lehetővé.

Az AF-követés teljesítménye kb. 2-szeres
Az α terméktől örökölt AF-algoritmus kétszeres precizitású6 AF-követést eredményez sorozatfelvételnél – összetett vagy hirtelen mozgásoknál is.

Két adattároló-aljzat, UHS-II támogatás
Két adattároló-aljzatával – amelyek egyike a gyors adatírás érdekében UHS-II kompatibilis – az α7R IVképes párhuzamosan vagy késleltetve rögzíteni külön RAW/JPEG képadatokat és állóképeket/videókat, valamint másolni az adatokat a kártyák között.

Eye AF kétszeres teljesítménnyel
Az α7R IV Eye AF funkciója kétszeres sebességű, hatékony szemészlelésre és -követésre képes még mozgó portréalany esetében is.

5 tengelyű beépített optikai képstabilizálás
Új stabilizáló egység/giroszkópos érzékelő/algoritmus emel 5,5 fokozatot. Ötféle fényképezőgép-remegést – szögremegést (billenést/lengést), X/Y elmozdulást és elfordulásos remegést (elfordulást) – ellensúlyoz.

4K videók2 rögzítése túlmintavételezéssel
Készíthet és a géppel rögzíthet 4K videókat 5K  egyenértékű adatok túlmintavételezésével, Super 35 mm-es formátumban. Az eredmény lélegzetelállítóan szép minden részletében.


Műszaki paraméterek
Magyar menü: IGEN
Stabilizáció: IGEN
Érzékelő típusa: CMOS
Videó felbontás: 4K (4096 × 2160)
ISO -Maximális érzékenység: 32000
Kijelző mérete: 3"
Sorozatfelvétel készítési sebesség: 10 fps
Felbontás: 61,0 Mpx
Fókuszáló rendszer: 567 AF
Váz tömege (g): 665
Expozíciós idő: 30 - 1/8 000
Méretek (mm): 128,9 x 96,4 x 77,5
Csomagolás tartalma

Battery charger
Battery
Strap
Type-C ™ USB cable

Termékkel kapcsolatos kérdés
 *
 *
 *
 *
  *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A tudakozódás elküldésével figyelembe veszem a személyes adatok feldolgozását a kérdés megválaszolásához.