ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kezdőlap: / Fényképezőgépek

SIGMA 18-300 mm f/3,5-6,3 DC Macro OS HSM Nikon
6030515

Ingyenes szállítás
Hangsúly a képminőségen. Ez a Sigma új minden az egyben objektívje.Kompaktság és magas optikai teljesítmény legújabb technológiája. Magas teljesítmény, ami megfelel a különböző fényképezési helyzetekben. Kiváló optikai teljesítmény, mely megfelel a tapasztalt felhasználóknak
SIGMA 18-300 mm f/3,5-6,3 DC Macro OS HSM Nikon  - 1
SIGMA 18-300 mm f/3,5-6,3 DC Macro OS HSM Nikon - 2/3SIGMA 18-300 mm f/3,5-6,3 DC Macro OS HSM Nikon - 3/3

 

164.890 Ft
129.835 Ft (nettó)
Elfogyott Mikor kapom meg a terméket?
DPD:
Magyar Posta:

A termék nincs raktáron. A hozzáférhetőséggel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Miért pont nálunk
Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.

Ezt már látta?
Nikon 18-140mm F3.5-5.6G AF-S DX VR ED Nikon 18-140mm F3.5-5.6G AF-S DX VR ED
-9%
170.980 Ft
Kisméretű és sokoldalú DX-formátumú zoomobjektív.
Összehasonlít
Részletek
Raktáron kevesebb, mint 5 darab
Nikon 50mm f/1,4G AF-S Nikon 50mm f/1,4G AF-S
183.990 Ft
Gyújtótávolság 50 mm. Maximális rekesz f/1,4. Az objektív felépítése 8 objektívelem 7 csoportban. Minimális fókusztávolság 0,45 m. Íriszlamellák száma 9. Szűrőtoldalék méret 58 mm.
Összehasonlít
Részletek
Raktáron kevesebb, mint 5 darab
Nikon AF-S 85mm f/1,8G Nikon AF-S 85mm f/1,8G
207.900 Ft
FX-formátumú, közepes telefotó objektív 85 mm-es gyújtótávolsággal (Nikon DX-formátumú SLR fényképezőgéppel használva 127,5 mm). Gyors, f/1,8 rekesz: gyönyörű, sima elmosódást, gyenge fényben is élesebb felvételeket kínál, valamint világosabb képet a keresőben.
Összehasonlít
Részletek
Raktáron kevesebb, mint 5 darab
Nikon 70-300mm F/4.5-6.3G ED AF-P DX VR Nikon 70-300mm F/4.5-6.3G ED AF-P DX VR
-8%
164.890 Ft
Ezzel a DX formátumú zoomobjektívvel utazásra indulhat a szupertelefotós világba.
Összehasonlít
Részletek
Raktáron 10 vagy több darab
Sigma 28mm f/1,4 DG HSM Art Nikon Sigma 28mm f/1,4 DG HSM Art Nikon
-2%
422.900 Ft
A 28 mm-es gyújtótávolság a filmes fotózás korában a nagy látószög egyik legfontosabb képviselője volt, és még ma is nagyon sokan kedvelik. A SIGMA a 28 mm-es gyújtótávolságot az Art sorozat minőségében igénylő fotósoknak megfelelve az Art termékvonal 1.4-es objektívjeinek fejlesztései során megszerzett tudást felhasználva megalkotta a 28mm F1.4 DG HSM | Art objektívet, ami 28 mm gyújtótávolság mellett biztosítja az Art termékvonal már jól ismert minőségét. Így már ez a hagyományos nagy látószög is elérhető
Összehasonlít
Részletek
Raktáron kevesebb, mint 5 darab

SIGMA 18-300 mm f/3,5-6,3 DC Macro OS HSM Nikon
6030515

Termék leírása

Hangsúly a képminőségen. Ez a Sigma új minden az egyben objektívje.
16,6x nagyítású zoom objektív, mely 4 FLD lencsetagot foglal magában, hogy az optikai teljesítmény még kiválóbb legyen.
A nagy átfogású zoom objektíveknek kompaktságot és más fejlesztéseket kell magában hordozniuk, hogy képesek legyenek a különféle fényképezési jelenetek kényelmes és sokoldalú megvalósításához. Még a nagy átfogású zoom objektívekkel is az a célunk, hogy kielégítsük a lelkes fotósokat az objektív sokoldalúságával és optikai teljesítményével. Ezért kerestük azt a pontot, ahol minden részlet, mint például a specifikációk, teljesítmény és a méret, a helyére kerül és ez az objektív, ennek az utazásnak az eredménye. Élvezze a teljesítményét egy nagy átfogású standard zoom objektívnek, aminek „ kiváló képminősége a legmagasabb színvonalú, minden koncepciónál”, amely termékvonalakat a SIGMA megújított és megalapított a SIGMA Global Vision-nel.

Kompaktság és magas optikai teljesítmény legújabb technológiája. Magas teljesítmény, ami megfelel a különböző fényképezési helyzetekben
A SIGMA az alábbi három termékvonalába szervezi át az összes objektívét: Contemporary, Art és Sports. A három közül, a Contemporary egy nagyteljesítményű széria, mely magában foglalja a legújabb technológiát, így lehetővé téve a magas optikai teljesítményt és kompaktságot számos fényképezési szituációban. A SIGMA megoldotta azt a nehéz problémát,hogy a méretet és a súlyt alacsonyan tartsa, anélkül, hogy lemondjon az optikai teljesítményről és funkcióról követve a legújabb technológiát.

Kiváló optikai teljesítmény, mely megfelel a tapasztalt felhasználóknak
Ez az objektív 4 FLD („F” alacsony szórású) lencsetagot tartalmaz, melynek teljesítménye azonos 1 SLD lencsetagéval. Ez teszi lehetővé, hogy csökkentse a kromatikus aberrációt, főleg a tele állás végén és tiszta, színgazdag képminőséget biztosítson.

FLD lencse a legjobb minőségű alacsony fénytörésű üveg ami csak elérhető, rendkívül nagy fényáteresztő képességgel. Ennek az optikai üvegnek azonos a teljesítménye a fluorit üvegével, melynek alacsony fénytörési indexe és alacsony szórásképe van, a hagyományos optikai üvegekhez képest. Ezek a jellemzők kiválóan korrigálják a visszamaradó kromatikus aberrációt(másodlagos spektrum) , melyeket a hagyományos lencsék nem tudnak javítani és nagy felbontású, kontrasztos képet biztosítanak.

A sűrűen elhelyezett lencsetagok technológiája vezet a kiváló képminőséghez
A legmegfelelőbb optikai lencse elemeket választottuk, hogy optimalizáljuk az objektív teljes fókusztávolságát. A nagylátószögön át a tele és makró állásig, kiváló képminőséget kínál a teljes zoomtartományban. Kompenzálja a torzítást, különösen a nagylátószög vége felé és rendkívül kifejezőképességet kínál a középponttól a sarkokig.
 
Bevillanás és szellemkép csökkentés
Már a lencsék tervezésének korai szakaszától mérjük a bevillanás és szellemkép mértékét, hogy így olyan optikai kivitelezést hozhassunk létre, amely ellenáll az olyan erős fényforrásoknak, mint például az ellenfény. A SIGMA Szuper Többrétegű Bevonata (Super Multi-Layer Coating) csökkenti a bevillanást és szellemképet, és segíti a fotósokat, hogy éles, kontrasztos képeket készítsenek ellenfényben is.


A legújabb technológia a magas optikai teljesítményért és kompaktságért
Az újonnan fejlesztett kép stabilizátor a jobb kompenzálásért
A nagy átfogású objektívek gyakran követelnek kompaktságot és további funkciók javítását, hogy képesek legyenek kényelmesen és sokoldalúan átfogni számos fotógráfiai témát. Viszont a SIGMA továbbra is hiszi, hogy a képminőség számít a leginkább. Amikor kevés felszereléssel utazunk, az objektívnek képesnek kell lennie a széles zoom átfogásra, különösen ha nincs idő objektíveket cserélni. Még a nagy átfogású objektívekkel is az a célunk, hogy megfeleljünk a lelkes fotósok igényeinek, melyet ez az objektív a sokoldalúságával és optikai teljesítményével kínál. Ezért kerestük meg azt a pontot, ahol az összes tényező, mint a specifikáció, teljesítmény és méret a helyére kerül és ez az objektív lett munkánk gyümölcse.

Lekerekített blende
Ha a fotón elektromos fényforrás látszik vagy a víz felszínén visszaverődés a háttérben, a lekerekített 7 lemezes blende segíti a vonzó bokeh effekt kialakulását még nagy rekesznyílás mellett is.

Műszaki paraméterek
Fényerősség -legrövidebb fókusz (F): 3.5
Fényerősség -leghosszabb fókusz (F): 6.3
Stabilizáció: IGEN
Felosztás a fókusz alapján: Teleobjektív
Szűrő átmérője: 72
Írisz lamellák száma: 7
Min. élességállítási távolság: 39
Min. fókusztávolság (mm): 18
Max. fókusztávolság (mm): 300
Az objektív felépítése: 17 elem 13 csoportban
Súly (kg): 907 g
EAN: 85126886554
Bajonett: Nikon F
Csomagolás tartalma

Termékkel kapcsolatos kérdés
 *
 *
 *
 *
  *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A tudakozódás elküldésével figyelembe veszem a személyes adatok feldolgozását a kérdés megválaszolásához.