ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kezdőlap: / Fényképezőgépek

Nikkor Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S
JMA716DA

Ingyenes szállítás
Nikon Z-bajonett. Gyújtótávolság 100–400 mm. Maximális rekesz f/4.5–5.6. Objektív felépítése 25 objektívelem 20 csoportban. Íriszlamellák száma 9. Szűrőtoldalék méret 77 mm.

 

1.239.990 Ft
976.370 Ft (nettó)
Márkaszerviz: Itt
Elfogyott Mikor kapom meg a terméket?
DPD:
Magyar Posta:

A termék nincs raktáron. A hozzáférhetőséggel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Miért pont nálunk
Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.

Nikkor Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S
JMA716DA

Termék leírása
Vadfotózás. Sportfotózás. Repülőgép. Portrék. Ez a 100–400 mm-es zoomtartományt lefedő, fejlett optikát és megbízható időjárásálló tömítőrendszert kínáló, nagy fényerejű, tükör nélküli objektív éppen olyan sokoldalú, amennyire Ön elvárja. A kiváló optikai teljesítmény minden távolságban biztosítja, hogy semmit ne kelljen kihagynia. Bemutatjuk következő igáslovát. A rendkívül közeliektől a hihetetlenül távoli témákra is beállíthatja az élességet. Az AF teljesítménye gyors, pontos és rendkívül csendes. A madaraktól kezdve a repülőkig a követés kiemelkedően stabil, ha olyan Nikon Z tükör nélküli fényképezőgéppel használja, amely rendelkezik az Állat vagy a Jármű AF-móddal. Az objektív kiemelkedő felbontása telekonverter használata esetén is megmarad.

Élesség bármilyen távolságból
Kiváló élesség a kép teljes területén. A Nikon ED és Super ED üvegek szabályozzák a színeltérést a kép közepétől a széléig – még a legnagyobb rekeszértéknél vagy közeli felvételeknél is.

Mindig éles téma
Az 5,5 lépésközzel egyenértékű, erőteljes VR teljesítmény lehetővé teszi, hogy kézből, lassabb záridővel is fényképezhessen az élesség feláldozása nélkül. A minimális fókusztávolság mindössze 0,75 m a zoomtartomány nagy látószögű végén, és 0,98 m teljes kiterjedés esetén.

Kiemel az árnyékból
A tükröződésgátló ARNEO és Nanokristály bevonatok gyakorlatilag kiküszöbölik a tükröződéseket, a szellemképeket és a pontszerű fényforrásoktól érkező becsillanásokat a különböző irányokból érkező véletlen fények csökkentésével. Kivételes tisztaság a kép teljes területén, még hátulról megvilágított jelenetek esetén is.

Háromszoros pontosság
A zoomgyűrű és az élességállító gyűrű éppen megfelelő nyomatékkal állíthatók. A vékony, csendes vezérlőgyűrű tökéletes helyet kapott az ujjal történő zökkenőmentes használat érdekében – és használható a rekeszérték, az expozíciókompenzáció és az ISO-érték beállításához.

Készen áll a videózásra
A fókuszlégzés majdnem teljes mértékű kiküszöbölésének köszönhetően az élesség a felvétel látószögének befolyásolása nélkül állítható. A rekeszszabályozás rendkívül egyenletes és stabil, és természetes expozícióváltásokat biztosít az egész jelenetben.

Sokoldalúság egy érintéssel
Témakövetés, fénymérés, sorozatkészítés – és számtalan más funkció. Az objektív két Fn gombjához rengeteg különböző funkciót rendelhet – a Nikon DLSR fényképezőgépek felhasználói számára ismerős sokoldalú használatra számíthat.
Műszaki paraméterek
Az objektív felépítése: 25 elem 20 csoportban
Szűrő átmérője: 77
Bajonett: Nikon Z
Szín: Fekete
Méretek (mm): 98 mm × 222 mm
EAN: 4960759906557
Súly (kg): 1440 g
Stabil objektív fényerőssége (F): F4,5 - 5,6
Írisz lamellák száma: 9 (kruhový otvor clony)
Csomagolás tartalma
Rápattintható első objektívsapka,
Hátsó objektívsapka
Bajonettzáras fényellenző
Objektívtáska
Termékkel kapcsolatos kérdés
 *
 *
 *
 *
  *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A tudakozódás elküldésével figyelembe veszem a személyes adatok feldolgozását a kérdés megválaszolásához.