ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kezdőlap: / Fényképezőgépek / Digitális fényképezőgépek / Tükör nélküli fényképezőgépek

Canon EOS R7 Body
5137C003

Ingyenes szállítás
Dual Pixel CMOS AF II. Akár 15 kép/mp. 32,5 megapixeles APS-C méretű érzékelő. Full HD, akár 120p. 4K/60p. DIGIC X processzor. 5EV gyenge fényviszonyok melletti fókuszálás.

 

639.990 Ft
503.929 Ft (nettó)
db
Raktáron kevesebb, mint 5 darab Mikor kapom meg a terméket?
DPD: hétfőn 2. 10.
Magyar Posta: hétfőn 2. 10.

A termék fizikailag raktáron van.

Rendeljen még ma, és holnap azonnal átadjuk rendelését a futárnak.

Miért pont nálunk
Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.

Canon EOS R7 Body
5137C003

Termék leírása
Az EOS R innovatív megoldásai és az APS-C dizájnja találkozik
Az EOS R7 egy APS-C méretű érzékelő köré épül, így az objektívek 1,6-szer nagyobb telefotó-hatótávolságot biztosítanak, mint a teljes képmezős fényképezőgépek azonos fókusztávolsága. Úgy fogod érezni, mintha közvetlenül a téma mellett lennél, és képes vagy igazán hatásos, az egész képet kitöltő állatportrékat vagy akcióképeket készíteni.

Következő generációs autofókusz
Mélytanulásos mesterséges intelligenciával és témafelismeréssel

Lenyűgöző sebesség és teljesítmény
Lehet, hogy a tökéletes pillanat a másodperc törtrészéig tart csak, ezért terveztük az EOS R7 fényképezőgépet kivételesen gyors működésre

Mélytanulásos mesterséges intelligenciával és témafelismeréssel
Az EOS R7 mélytanulásos mesterséges intelligenciát és iTR AF technológiát kapott, amelyet megtalálsz az EOS R3, EOS R5 és EOS R6 fényképezőgépeinkben. Ez azt jelenti, hogy képes felismerni az embereket, állatokat és járműveket, és tűéles fókuszban tartja őket, bárhol is mozogjanak a képen belül.

Az autofókusz, amely minden várakozást felülmúl
A természetfotósok imádni fogják, ahogy a fényképezőgép felismeri a repülő madarakat, és ahogy élesen tartja őket, ahogy a táj felett repülnek. A sportfotósok élvezettel követhetik nyomon az embereket, miközben gyorsan és kiszámíthatatlanul mozognak – még akkor is, ha sisakot viselnek, más irányba néznek vagy fejjel lefelé fordulnak.

Lenyűgöző sebesség és teljesítmény
Lehet, hogy a tökéletes pillanat a másodperc törtrészéig tart csak, ezért terveztük az EOS R7 gépet kivételesen gyors működésre. Rögzíts RAW-, JPEG- és HEIF-fájlokat lenyűgöző 15 kép/mp – vagy akár 30 kép/mp sebességgel a fényképezőgép csendes elektronikus zárjának használatával – folyamatos AF és AE-funkcióval, amely felvételkészítés közben folyamatosan reagál. Az 1/16 000 mp-es legnagyobb elektronikus zársebesség olyan részleteket tár fel, amelyek szabad szemmel gyakran nem láthatók.

Gyors reakcióra tervezve
A fényképezőgép DIGIC X processzora gyors, élénk kezelést biztosít, és gyakorlatilag kiküszöböli a kereső késleltetését, így igazán dinamikus felvételkészítési élményt nyújt. Egyetlen 30 kép/mp-es sorozatban akár 42 RAW- és 126 JPEG-fájl is rögzíthető.

Folyamatos mozgás, tökéletesen rögzítve videón
Videofelvétel készítésekor a képfrekvencia 4K-ban akár 60p, Full HD felvétel készítésekor pedig akár 120p is lehet . A mozgó tárgyakat hihetetlen pontossággal rögzíti, valamint rendkívül egyenletes lassított felvételeket képes létrehozni az utómunkálatok során.

Az elvárásokat túlteljesítő fényképek és videók
Akár állóképeket, akár videót készítesz, az EOS R7 32,5 megapixeles CMOS-érzékelője és a DIGIC X képfeldolgozó folyamata lenyűgöző eredményeket biztosít. Az EOS R rendszer műszaki előnyei az optika és az érzékelő tervezése terén szerzett tapasztalatainkkal kiegészítve jobb képminőséget biztosítanak, mint bármi, amit korábban tapasztaltál.

Várakozáson felüli képminőség
Gazdag részleteket, színeket és dinamikatartományt nyújtó fényképek – még gyenge fényviszonyok között is, az ISO 32 000 maximális érzékenységnek köszönhetően. Kiváló minőségű 4K videofelvétel készíthető a 7K érzékelő kimenetének túlmintavételezésével, miközben a Canon Log 3 széles dinamikatartományt és utószerkesztési lehetőségeket biztosít.

Változtatható képszögű LCD-kijelző
A változtatható képszögű LCD-kijelzőnek köszönhetően bonyolult szögekből is könnyedén lehet fényképezni A függőleges videorögzítés is támogatott, így egyszerűen rögzíthetők a közösségi oldalakra szánt történetek.

Az APS-C-előnye
Az EOS R7 egy APS-C méretű érzékelő köré épül, így az objektívek nagyobb telefotó-hatótávolságot biztosítanak, mint a teljes képmezős fényképezőgépek azonos fókusztávolsága. A kisebb érzékelőformátumnak köszönhetően az EOS R7 még könnyebben hordozhatóvá válik – ideális a természetfotózáshoz, a légi bemutatók fényképezése vagy az akciójelenetek sportpálya melletti megörökítése során.
Műszaki paraméterek
Képprocesszor típusa: DIGIC X
érzékenység ISO: 100 - 32000
Érzékelő formátuma: APS-C
Szín: Fekete
Videó felbontás: 4K
Méretek (mm): 132,0 mm × 90,4 mm × 91,7 mm
EAN: 4549292185447
Kijelző mérete: 3.0"
Expozíciós idő: 30 - 1/8 000
Interfész: HDMI, USB, WI-FI, Bluetooth
Érzékelő típusa: CMOS
Súly: 600
Felbontás: 32,5 Mpx
Bluetooth: 4.2
Érintőképernyő: IGEN
Adattároló típusa: SD, SDHC, SDXC
Fényképezőgép típusa: Tükör nélküli fényképezőgép
Fókuszáló rendszer: 651 AF
Csomagolás tartalma

Védőtok
Pánt
Akkutöltő
Akkumulátoregység-fedél
Hálózati kábel


Az EF-EOS R nem tartozék

Videók


Termékkel kapcsolatos kérdés
 *
 *
 *
 *
  *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A tudakozódás elküldésével figyelembe veszem a személyes adatok feldolgozását a kérdés megválaszolásához.