ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kezdőlap: / Fényképezőgépek / Digitális fényképezőgépek

Sony Alpha A9 II Body
ILCE-9M2

Ingyenes szállítás
Széles normál ISO-tartomány: ISO 100–51 200. Akár 20 kép/mp sebességű sorozatfelvétel. 24,2 MP Full-frame Exmor R™ CMOS-érzékelő. Két adattároló-aljzat, UHS-II támogatás.
Sony Alpha A9 II Body  - 1
Sony Alpha A9 II Body - 2/5Sony Alpha A9 II Body - 3/5Sony Alpha A9 II Body - 4/5Sony Alpha A9 II Body - 5/5

 

1.995.990 Ft
1.571.646 Ft (nettó)
db
Márkaszerviz: Itt
Raktáron kevesebb, mint 5 darab Mikor kapom meg a terméket?
DPD: pénteken 31. 3.
Magyar Posta: pénteken 31. 3.

A termék fizikailag raktáron van.

Rendeljen még ma, és holnap azonnal átadjuk rendelését a futárnak.

Miért pont nálunk
Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.

Sony Alpha A9 II Body
ILCE-9M2

Termék leírása
Full-frame, rétegelt CMOS-érzékelő beépített memóriával
α9 II új generációs, tükör nélküli fényképezőgép, amelynek teljesítménye messze felülmúlja a tükörreflexes gépekét. Megtalálható benne egy kiemelkedő, beépített memóriával rendelkező, 35 mm-es rétegelt CMOS-képérzékelő, amely lenyűgöző általános kiolvasási sebességet biztosít. Ez a 24,2 MP felbontású képérzékelő akár ISO 204 800-as (kiterjesztett) érzékenységre is képes a hátsó megvilágítású szerkezetnek köszönhetően.

Nagy sebességű BIONZ X™ képfeldolgozó processzor
A fényképezőgép képfeldolgozó algoritmusai a legújabb fejlesztésekkel lettek ellátva, így erőteljesebb természetes tónusátmenetekre és stabilabb AWB-re képesek sorozatfelvételnél.

Kompromisszumok nélküli képminőség
A 24,2 effektív megapixeles beépített memóriával rendelkező full-frame egymásra helyezett CMOS-képérzékelő és a legújabb generációs BIONZ X kombinációja akár ISO 51200-as érzékenységű teljesítményt is lehetővé tesz, emellett pedig nagy dinamikatartományt biztosít, és támogatja a 14 bites RAW kimenetet és a 16-bites képfeldolgozást. Együttesen a lehető legjobb részletességet és képminőséget, valamint gazdag színárnyalatokat és természetes színeket biztosítanak, például az emberi bőr megjelenítésekor.

AF/AE-számítások akár 60 alkalom/mp sebességgel.
Az AF/AE-számítás akár másodpercenként 60-szor is lezajlik, azaz szinte folyamatos, nem csupán a kép megkomponálása közben, hanem a zár kioldásakor is. A folyamatos – a képérzékelő által működtetett – AF/AE funkciónak köszönhetően a gép jelentős sebességgel, pontossággal és megbízhatósággal képes befogni és követni a szabálytalanul mozgó témákat is. Ezen felül az AWB zárolási funkció bármikor lehetővé teszi az automatikus fehéregyensúly-használat zárolását/feloldását, ami különösen hasznos az olyan vegyes megvilágítású helyzetekben, amikor egyszerre használnak természetes és mesterséges fényeket.

Elsötétedésmentes fényképezés a Quad-VGA OLED Tru-Finder eszközzelTM
Sorozatfelvétel-készítési módban az elektronikus zárrendszernek köszönhetően megszabadulhat az optikai képkeresőkre jellemző elsötétedéses megszakításoktól, a nagysebességű képérzékelő pedig megszünteti az EVF esetében a zavaró megjelenítési késést. A 120 képkocka/mp sebességű frissítési arány minimalizálja a mozgó tárgyak elmosódottságát a megjelenítéskor, a körülbelül 3,68 millió képpontos felbontású Quad-VGA OLED Tru-Finder ZEISS® T bevonata csökkenti a visszaverődést, az objektív külső részének porlepergető fluorbevonata pedig még alkalmasabbá teszi a terepen történő használatra.

4D FOCUS: széles AF-lefedettség, sebesség, és követési stabilitás
Amit a 4D FOCUS kínál: rendkívül pontos tárgyérzékelés, megbízható és gyors autófókusz és a mozgásban levő tárgyak folyamatos követése, amely funkciókat a szünetmentes AF és az optimalizált AF-algoritmus, valamint az a 693 fókuszsík-fázisérzékeléses AF-pont által nyújtott 93%-os AF-lefedettség garantál, amelyek még a zár kioldása során is követik a tárgy véletlenszerű mozgását.

Valós idejű követés
A valós idejű követési technológia mesterséges intelligenciát használ, hogy a képérzékelő által begyűjtött nagy mennyiségű információ alapján azonosítsa a mozgó tárgyakat. A gép nagy sebességgel képes párhuzamosan feldolgozni a színnel, mintával (fényerővel) és távolsággal kapcsolatos információkból álló téradatokat, mesterséges intelligencia segítségével folyamatosan és valós időben ismeri fel az emberek és állatok arcával és szemével kapcsolatos helyzeti adatokat, így a mozgó témák esetében is kimagasló pontosságot nyújt az automatikus érzékelési és követési teljesítménynek köszönhetően.

Két adathordozó-nyílás UHS-II támogatással
Az α9 II két foglalatot tartalmaz SD-kártyák számára, és az 1-es és 2-es kártyanyílás is támogatja az UHS-I és UHS-II szabványokat a gyors és nagy mennyiségű adatíráshoz. A nyílásokba helyezett két kártya segítségével egyszerre vagy késleltetve rögzíthet adatokat; különválaszthatja a RAW-adatokat a JPEG-adatoktól, valamint az állképeket a videóktól, és átmásolhatja az adatokat az egyik kártyáról a másikra. Egy csúsztatható zár megakadályozza a memóriakártya fedelének véletlen kinyitását.

Nagy felbontású 4K videorögzítés
A fényképezőgép képes teljes képpontkiolvasásos 4K videófelvételek készítésére pixeleldobás nélkül. Részletgazdag, full-frame videókat készíthet túlmintavételezési effektussal, amely a 4K felbontáshoz szükséges adatmennyiség kb. 2,4-szeresét (6K egyenértékűt) sűríti a felvételbe a 4K kimenethez (QFHD: 3840 × 2160). Továbbá, az XAVC-S formátumot is támogatja a készülék, akár 100 Mb/s-os bitsebesség mellett is.
Műszaki paraméterek
Kijelző mérete: 3"
Wi-Fi: IGEN
Videó felbontás: 4K (4096 × 2160)
Bajonett típusa: Sony E
Érzékelő típusa: CMOS
Felbontás: 24,2 Mpx
EAN: 4548736108325
Stabilizáció: IGEN
Méretek (mm): 128,9 x 96,4 x 77,5
Expozíciós idő: 30 - 1/8 000
Váz tömege (g): 665
ISO -Maximális érzékenység: 51200
Adattároló típusa: SD, SDHC, SDXC
Fókuszáló rendszer: 693 AF
Sorozatfelvétel készítési sebesség: 20 sn./s
Csomagolás tartalma
Hálózati kábel
Akkumulátor
Kábelvédő
Akkumulátortöltő
Vállszíj
USB Type-C kábel
Videók


Termékkel kapcsolatos kérdés
 *
 *
 *
 *
  *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A tudakozódás elküldésével figyelembe veszem a személyes adatok feldolgozását a kérdés megválaszolásához.