ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kezdőlap: / Fényképezőgépek / Digitális fényképezőgépek

Fujifilm X-H2S Black
16756883

Ingyenes szállítás
Effektív felbontás:26.16 megapixel. X-Processor 5. X-Trans CMOS 5 HS. 3"-os kihajtható, elforgatható LCD. Fülhallgató, mikrofon, USB 3.2 Type-C.

 

1.018.990 Ft
802.354 Ft (nettó)
db
Raktáron kevesebb, mint 5 darab Mikor kapom meg a terméket?
DPD: hétfőn 2. 10.
Magyar Posta: hétfőn 2. 10.

A termék fizikailag raktáron van.

Rendeljen még ma, és holnap azonnal átadjuk rendelését a futárnak.

Miért pont nálunk
Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.

Fujifilm X-H2S Black
16756883

Termék leírása

Az első X sorozatú kamera, amely halmozott érzékelővel rendelkezik, az X-H2S APS-C formátumú, 26,1 MP X-Trans 5 egymásra épülő BSI érzékelővel rendelkezik, amely növeli a kiolvasási sebességet és javítja a teljesítményt gyenge fényviszonyok között a korábbi generációkhoz képest. Először is, mint X-Trans érzékelő, egyedi színszűrő tömböt használ, amely eleve minimalizálja a moaré-t, és hozzájárul a természetesebb színvisszaadáshoz; ezután a BSI kialakítás segít csökkenteni a zajt, és javítja a tónusokat és a tisztaságot; és végül a halmozott kialakítás nagymértékben csökkenti a gördülő zár és az egyéb mozgástorzításokat, hogy jobban megfeleljen a nagy sebességű videó- és fotóalkalmazásoknak.

Az újonnan tervezett érzékelő partnere egy új motor – az X-Processor 5 –, amely 64 bites feldolgozást használ, hogy az X-T4-hez képest háromszor nagyobb sebességet valósítson meg a videó- és fotófeladatoknál. A videó oldalon ez akár 6,2K-s felvételt tesz lehetővé nagy bitrátákkal, például ProRes 422 HQ, vagy nagy sebességgel, például 240 fps-es felvétellel Full HD-n.

Az X-H2S egy jól kialakított rögzítési rendszerrel rendelkezik, amely ezt a kamerát egyértelműen a „hibrid” kategóriába sorolja. Belső 4:2:2 10 bites rögzítés lehetséges DCI/UHD 4K-ban akár 120p-ig és Full HD-ben akár 240p-ig, valamint open-gate 3:2-es 6,2K beállítással, amely alkalmas az anamorf alkalmazásokhoz. Számos kodek is támogatott, beleértve a H.265-öt és a három szintű ProRes-t: a nagy bitrátájú 422 HQ, a szabványos 422 és a tömörebb 422 LT. Ezenkívül akár 90 perces folyamatos rögzítési idő is lehetséges minden képsebességgel és felbontással.

A teljes méretű HDMI-port használatával lehetségessé válik a nyers videórögzítés, ha kompatibilis külső felvevővel párosítja. Mind a ProRes RAW, mind a Blackmagic RAW rögzítés lehetséges, valamint az F-Log vagy F-Log 2 profilokkal való munkavégzés lehetősége mellet, bármelyik formátum támogatja az open-gate 6,2K felbontásig történő munkavégzést.

A beépített 5 tengelyes szenzoreltolásos képstabilizátor akár 7 lépéssel minimálisra csökkenti a fényképezőgép rázkódását. Ez a rendszer a legtöbb X sorozatú objektívvel együtt működik, beleértve a nem stabilizált objektíveket is, és előnyös a lassabb záridővel és nehéz fényviszonyok mellett történő fényképezéskor. Ezenkívül a digitális képstabilizátor is használható videórögzítés közben, hogy tovább segítse a felvételek stabilizálását, különösen kézi rögzítés esetén.

A hátsó 3,0"-es LCD nagy, 1,62 millió képpontos felbontással és érintőképernyős interfésszel rendelkezik az intuitív vezérlés érdekében. A változtatható szögű kialakítás azt is jelenti, hogy a képernyő oldalra billenthető, felfelé vagy lefelé dönthető, és úgy zárható be, hogy a képernyő a kezelőfelülethez ér test védelmére.

A kettős memóriakártya-nyílások közé tartozik egy CFexpress Type B foglalat és egy SD UHS-II foglalat a rugalmas fájlmentés érdekében. A CFexpress Type B bővítőhelyet előnyben kell részesíteni a nagyobb bitsebességű videórögzítés és a gyors sorozatfelvétel érdekében, az SD-nyílás pedig kényelmes alternatíva biztonsági mentésekhez vagy kevésbé kritikus sebességű felvételkészítéshez.A használati utasítás angol nyelvű.Műszaki paraméterek
Váz színe: Fekete
Kijelző mérete: 3"
érzékenység ISO: ISO160 - 12800
Interfész: HDMI, USB, WI-FI, Bluetooth
Fájlformátumok: JPEG, RAW
Érzékelő formátuma: APS-C
Videó felbontás: 6,2K (6240 x 4160)
Fényképezőgép típusa: Mirrorless system cameras
Bajonett típusa: Fujifilm X
Érzékelő típusa: CMOS
Felbontás: 26,1 Mpx
Váz méretei (mm): 136,3 x 92,9 x 84,6 mm
Sorozatfelvétel készítési sebesség: 40 sn./s
3,5 mm-es audiokábel bemenet: ANO
Bluetooth: 4.2
Érintőképernyő: IGEN
Váz tömege (g): 650 g
EAN: 4547410469172
Csomagolás tartalma

Li-ion battery
Li-ion akkumulátor
Hálózati adapter
Csatlakozó adapter
USB kábel
Kábelvédő

Termékkel kapcsolatos kérdés
 *
 *
 *
 *
  *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A tudakozódás elküldésével figyelembe veszem a személyes adatok feldolgozását a kérdés megválaszolásához.