Kezdőlap: / Fényképezőgépek / Digitális fényképezőgépek / Digitális tükörreflexes fényképezőgépek

Nikon D7500 + 18-105 AF-S DX VR
VBA510K001

Ingyenes szállítás
A tökéletes kép keresése bármerre elvezetheti Önt. Keresse fel a kívánt helyet a nagy teljesítményű, gyors, könnyen csatlakoztatható D7500-as géppel.
Miért pont nálunk
Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Minden digitális fényképezőgép és objektív vásárlása esetén INGYENES a szállítás.

Ezt már látta?
Nikon D7500 + 18-140 AF-S DX VR  Nikon D7500 + 18-140 AF-S DX VR
509.990 Ft
A tökéletes kép keresése bármerre elvezetheti Önt. Keresse fel a kívánt helyet a nagy teljesítményű, gyors, könnyen csatlakoztatható D7500-as géppel.
Összehasonlít Részletek
Elfogyott
Nikon D7500 Body Nikon D7500 Body
-39%
289.990 Ft
A tökéletes kép keresése bármerre elvezetheti Önt. Keresse fel a kívánt helyet a nagy teljesítményű, gyors, könnyen csatlakoztatható D7500-as géppel.
Összehasonlít Részletek
Elfogyott

Nikon D7500 + 18-105 AF-S DX VR
VBA510K001

Termék leírása
Itt. Vagy ott. Sötétben vagy fénynél. Készítse el élete felvételét. 20,9 megapixeles, DX-formátumú érzékelő. EXPEED 5. 180 ezer képpontos RGB fénymérő-érzékelő.

A D7500 éles, nagy felbontású képeket készít, gazdag tónusátmenetekkel. Élvezni fogja a kivételesen pontos témafelismerést és a kimagasló teljesítményt, amelyet magas ISO-értékek mellett nyújt. Kedvére gyönyörködhet majd a 4K-/UHD-videofelvétel minőségében. Akár állóképeket, akár videókat készít, a beépített Picture Control rendszer segítségével könnyedén teheti meg egyéni kreatív stílusában.

Ragadja meg a részleteket. Fantasztikus témafelismerés.
Rögzítsen dinamikus kompozíciókat pontos expozícióval. 180 ezer képpontos RGB fénymérő-érzékelő és fejlett fényképezési helyzetfelismerő rendszer. A fényképezőgép 180 ezer képpontos RGB fénymérő-érzékelője és fejlett fényképezési helyzetfelismerő rendszere együtt biztosítják, hogy sikerüljön a felvétel – még akkor is, ha kisebb vagy gyorsan mozgó téma is szerepel a fényképezendő jelenetben. Nagy kontrasztú körülmények között az új csúcsfényre súlyozott mérés a kép legfényesebb elemeit részesíti előnyben, és segít elkerülni a beégett csúcsfényeket tartalmazó képeket.

Éles képek. Rendkívüli AF-pontosság.
Bármiről is készít felvételt, az 51 pontos AF-rendszer nyomon követi a témát, majd ráállítja és azon tartja az élességet. Még akkor is, ha a hold fénye az egyetlen. Az AF-rendszer 15 központi kereszt típusú érzékelőt tartalmaz, és mindig pontos, egészen a lenyűgöző –3 Fé értékig. Készíthet éles felvételeket éjszaka is anélkül, hogy további fényforrást kellene használnia. A Csoportos AF-mező mód továbbfejlesztett témaérzékelést és -követést biztosít olyan esetekben is, ahol a téma viszonylag kisméretű, és közel helyezkedik el nagy kontrasztú vagy zavaró háttérhez.

Igazi moziélmény. 4K-/UHD-videofelvétel.
Emelje videóit új szintre. Akár 30 képet rögzít másodpercenként, rendkívül nagy felbontás mellett. Készítsen lenyűgöző, 4K/UHD felbontású és 30p sebességű felvételt vagy Full HD (1080p) felbontású videókat akár 50p/60p képkockasebességgel. A fényképezőgép tiszta HDMI-kimenetet kínál: tömörítetlen formátum küldhető át egy külső eszközre és a fényképezőgépben lévő SD memóriakártyára egyaránt. MP4 és AAC formátumban való rögzítés esetén a videó intelligens eszközök számára optimalizálható. A Nikon elektronikus rázkódáscsökkentése jelentős mértékben csökkenti a fényképezőgép bemozdulásának hatását a Full HD minőségű videók kézi rögzítése során.

Ne maradjon le a változásokról. Időzített videofelvétel.
Alakítsa az utcai jeleneteket és a napfelkeltéket drámai, felgyorsított sorozatokká a beépített időzített fényképezés és a 4K/UHD minőségű időzített videofelvétel funkciók segítségével. Készítsen könnyedén 4K/UHD és Full HD minőségű időzített videókat a fényképezőgéppel. Az expozíciósimítás funkció csökkenti a nem kívánt vibráló hatást, amikor automatikus expozíciós módban fényképez, például rekesz-előválasztásos mód esetén.

Állítsa be a nézetet. Dönthető képernyő és érintéses vezérlés.
A kalandos képek mindenütt ott vannak. Érintse meg a vékony, dönthető érintőképernyős kijelzőt, így beállíthatja az élességet, és magaslati nézőpontokból, izgalmas látószögekből fényképezhet. A 8 cm-es dönthető monitor lehetővé teszi, hogy az AF és a kioldó funkciókat érintéses vezérléssel működtesse az Élő nézetben készülő felvételeknél. Továbbá a jól elhelyezett vezérlőtárcsa és választógomb segítségével könnyen módosíthatja a beállításokat fényképezés közben.

Ossza meg az izgalmakat. SnapBridge.
Fényképezőgépe mindig legyen kapcsolatban okoseszközével a SnapBridge segítségével. Fényképezéskor szinkronizálja fotóit. Használja az okoseszközt távolról való fényképezéshez. A Nikon SnapBridge lehetővé teszi, hogy a D7500 folyamatos kapcsolatban legyen okoseszközével a Bluetooth® low energy technológián¹ keresztül. Szinkronizálja fényképeit az eszközével elkészítésük pillanatában anélkül, hogy minden alkalommal újra kellene csatlakozni. A videókat bármikor továbbíthatja a fényképezőgépbe épített Wi-Fi®² kapcsolaton keresztül. A SnapBridge-csatlakozás azt is lehetővé teszi, hogy okoseszközével távolról fényképezzen.
Műszaki paraméterek
Magyar menü: IGEN
Objektív: + 18-105 AF-S DX VR
Érzékelő formátuma: APS-C
Fényképezőgép típusa: Digitális tükörreflexes fényképezőgép
Érzékelő oldalaránya: 3:2
Érzékelő típusa: CMOS
Felbontás: 21 Mpx
ISO - Minimális érzékenység: 100
Bajonett típusa: Nikon F
Képprocesszor típusa: EXPEED 5
Kijelző mérete: 3,2"
Dioptriakorrekció: -2-től +1-ig
Optikai kereső lefedettsége: 100%
Kereső típusa: Optikai
3D mód: NEM
Sorozatfelvétel készítési sebesség: 8 fps
Expozíciós módok: A (Av), M, P, S (Tv)
Bulb beálllítás: IGEN
Zárszerkezet típusa: Mechanikus zár / elektronikus zár
Legrövidebb expozíciós idő: 1/8000
Leghosszabb expozíciós idő: 30
ISO -Maximális érzékenység: 51200
Szín: Fekete
Váz anyaga: Fém
Akkumulátor élettartama: 950 kép
Tápellátás módja: akkumulátor
Interfész: HDMI, USB, WI-FI
Videó formátum: MP4
Hangfelvétel: IGEN
Fájlformátumok: MP4, JPEG, MPEG-4, RAW
Adattároló típusa: SD / SDHC / SDXC
Beépített vaku: IGEN
Állapot kijelző: IGEN
Dönthető képernyő: IGEN
Érintőképernyő: IGEN
Élő nézet: IGEN
Kijelző felbontása: 922000
Csomagolás tartalma

Nikon D7500 body
Akkumulátor
Akkutöltő
USB kábel
Szíj
DK-5
Váz-sapka
Gumi szemkagyló

Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX objektív
67mm-es felpattintható LC-67 objektívsapka
LF-1 hátsó objektívsapka
HB-32 bajonettzáras napellenző
CL-1018 félpuha objektívtok

Termékkel kapcsolatos kérdés
 *
 *
 *
 *
  *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A tudakozódás elküldésével figyelembe veszem a személyes adatok feldolgozását a kérdés megválaszolásához.