ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kezdőlap: / Ecommerce Europe Trustmark

Ecommerce Europe Trustmark

Az Ecommerce Europe Trustmark megvédi Önt, ha egy másik EU-s tagország webáruházában vásárol. Ha egy olyan webáruházba látogat, amelyen szerepel az Ecommerce Europe Trustmark logó, az azt jelenti, hogy a webáruház elkötelezte magát, hogy betartja az Ecommerce Europe Trustmark magatartási kódex rendelkezéseit.

Az Ecommerce Europe Trustmark egyesíti az EU tagországainak nemzeti szövetségeit az elektronikus kereskedelemért. Az Ecommerce Europe egy olyan szervezet, amely segíti a határokon átnyúló e-kereskedelmet, jobb védelmet biztosít a fogyasztók számára, biztosítja a világos kommunikációt a fogyasztók és a kereskedők között, valamint a kereskedőket szigorú európai szabályok betartására kötelezi.
Több mint 25.000 webáruház a tagja, melyek közül 10.000 rendelkezik a szigorú Ecommerce Europe Trustmark minősítéssel. Ez a logó biztosíték arra, hogy a vásárlás az adott webáruházban biztonságos. Csak azok a webáruházak, amelyek rendelkeznek ezzel a minősítéssel használhatják az európai logót a nemzeti minősítési logó mellett. 
Amennyiben gondja akad a vásárlás során az adott webáruházzal, és az rendelkezik Ecommerce Europe Trustmark minősítéssel, akkor lehetősége van ingyenes reklamáció benyújtására az európai szolgáltató központon keresztül (Trustmark Service Centre). A központ gyors és hatékony vitarendezést kínál. Minden további információ megtalálható a következő honlapon: Ecommerce Europe Trustmark.


Ecommerce Europe Trustmark magatartási kódex

  • Vállalatunkról világos és valós információkat nyújtunk, elérhetőségeinket bátran leellenőrizheti mielőtt bármit is rendelne tőlünk.
  • Az általunk forgalmazott termékek leírása tükrözi azok tulajdonságait, a megrendelt terméket a leírásnak és fényképeknek megfelelően fogja tőlünk megkapni. Természetesen tájékoztatjuk a garanciális feltételekről is.
  • Egyértelmű és átlátható információkkal szolgálunk termékeink árairól. Nem számlázunk rejtett költségeket, vásárlás előtt megtekintheti a teljes ÁFÁ-val terhelt árat és szállítási díjat.
  • Célunk, hogy a vásárlási folyamat egyszerű és átlátható legyen, hogy ellenőrizni tudja megrendelését, esetlegesen módosítani azt mielőtt elküldené. Megrendelését mindig visszaigazoljuk és értesíteni fogjuk annak állapotáról.
  • Általános szerződési feltételeink könnyen elérhetők, könnyen értelmezhetők és minden tekintetben korrektek.
  • Biztonságos, átlátható és széles körben elfogadott fizetési módokat kínálunk, mint pl. az utánvét vagy a banki átutalás.
  • Biztonságos, átlátható és széles körben elfogadott szállítási módokat kínálunk. Megrendelését mindig a megadott mennyiségben teljesítjük, a megadott helyre és megadott időben szállítatjuk.
  • Egyértelmű és átlátható információkkal szolgálunk az Önt érintő jogokról és kötelezettségekről, az elállási jogáról és az azt érintő esetleges költségekről is, ahogy azt az EU-s jogszabályok megkövetelik. Amennyiben a szerződéstől el szeretne állni, lehetősége van az általunk biztosított nyomtatványt használni. Egyértelmű és átlátható információkat nyújtunk a termék visszaküldésével és a pénz visszatérítésével kapcsolatban is.
  • Bármikor könnyen kapcsolatba léphet velünk elérhetőségeink valamelyikén. Átlátható reklamációs folyamatunk és elérhető ügyfélszolgálatunk van. 
  • Tiszteletben tartjuk a jogait, biztosítjuk személyes adatai védelmét és biztonságos webes felületet garantálunk. Tájékoztatjuk a cookie-k használatáról és adatait csakis a megkötött szerződés (megrendelés) teljesítéséhez használjuk fel.


A Szolgáltató önkéntesen veti alá magát az Ecommerce Europe Trustmark magatartási kódex rendelkezéseinek. A kódex elérhető: http://www.ecommerce-europe.eu/ecommerce-europe-trustmark-code-of-conduct

Miért pont nálunk

Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.