ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kezdőlap: / Átvevőhelyek

Átvevőhelyek

 

Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a nálunk megrendelt terméket egy a Csomagküldő által megjelölt átvevőhelyen vegye át. A megrendelés során válassza ki a listából az Önhöz legközelebb eső átvevőhelyet és fizesse ki a terméket akár ott helyben. Több átvevőhelyen késő estig és még hétvégén is nyitva tartanak. További információkat az átvevőhelyek pontos elhelyezkedéséről illetve azok nyitvatartási idejéről a következő weboldalon talál: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyekWeboldalukon csomagszám alapján nyomonkövethető a csomag aktuális helyzete: https://www.csomagkuldo.hu/keresesA kézbesítésnél kérjük, ellenőrizze a küldemény teljességét. Ha a csomagolás véletlenül sérült, akkor szükséges a sofőr jelenlétében egy kárbejelentési lap kitöltése. A küldemény mechanikai károsodását kérjük jelentse a sofőrnek még a szállítólevél átvétele és aláírása előtt. Az ebből fakadó későbbi reklamáció ugyanis a szállítólevél aláírása után nem kerül figyelembe vételre, tekintettel szállító társaságok reklamációs feltételeire.

  • A küldemény a feladás napjától számítva a DPD, Csomagküldő és a Magyar Posta esetében is 3-4 munkanapon belül kerül kézbesítésre.
  • A termékek kézbesítése munkanapokon 8:00 - 17:00 óráig történik.
  • Az átvevőhelyeken a megrendelt áru 7 napon keresztül áll rendelkezésére.
  • A kézbesítés napján egy e-mail és SMS üzenetet kap a kiszállításról (vagy átvételi lehetőségről), amely tartalmazza a sofőr elérhetőségét is.

 

Miért pont nálunk

Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.