Kezdőlap: / AKCIÓS TERMÉKEK

Rowenta RY8561WH Clean & Steam Multi
RY8561WH

Teljesítmény 1700 W. Cyclonic Technology hatékony légáramlat rendszer. Maximum 30 perc és 100 m². Felmelegítési idő 30 mp.

 

95.990 Ft
75.583 Ft (nettó)
, plusz Szállítás
db
Márkaszerviz: Itt
Raktáron 10 vagy több darab Mikor kapom meg a terméket?
DPD: pénteken 29. 10.
Magyar Posta: pénteken 29. 10.

A termék fizikailag raktáron van.

Rendelje meg 13:30-ig, és mi még ma átadjuk a futárszolgálatnak! 

Miért pont nálunk
Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.

Ezt már látta?
Mamibot ProVac Plus2 Vacuum and Mopping Robot Mamibot ProVac Plus2 Vacuum and Mopping Robot
-33%
39.990 Ft
The new Mamibot ProVac is the perfect vacuum and mopping robot for new users as it is especially easy to handle. The robot cleans hard floors, like laminate, parquet, tiles and stone floors, as well as carpets at the push of a button. With a noise volume of less than 55 dB, the Mamibot ProVac Plus is especially quiet. Thanks to its low profile, it even vacuums and cleans under your furniture. This vacuum/mopping robot makes your everyday life easier.
Összehasonlít
Részletek
Raktáron 10 vagy több darab

Rowenta RY8561WH Clean & Steam Multi
RY8561WH

Termék leírása

A Clean & Steam Multi gőztisztító és porszívó egyetlen mozdulattal hatékony mélytisztítást kínál, a tökéletes higiénia és kompromisszumok nélküli eredmények eléréséhez. Ezzel az innovatív készülékkel gyorsabb és higiénikusabb takarítás érhető el. A rúdporszívó egyetlen mozdulattal hatékony porszívózást és gőztisztítást kínál minden padlótípusnál, beleértve a makacs, nehezen eltávolítható foltokat és szennyeződéseket is. A számos kiegészítővel felszerelt, levehető kézi porszívó pedig lehetővé teszi minden egyéb hely kitisztítását, az olyan nehezen hozzáférhető helyeket is beleértve, mint például az ablakok vagy rések. Tökéletes segítőtárs minden helyiség tökéletes kitakarításához a nappali szobától kezdve, a fürdőszobán át, egészen a konyháig. Képes a szövet anyagok gyűrődéseinek kiegyenlítésére és felfrissítésére is. Ez az innovatív készülék csapvízből állítja elő a gőzt és vegyszer- és tisztítószerek alkalmazása nélkül elpusztítja a baktériumok és kórokozók akár 99,9%-át.

A FELÜLET TÍPUSÁNAK MEGFELELŐ GŐZTELJESÍTMÉNY
A gőzintenzitása az Eco és a Max gőzölési fokozatoknak köszönhetően a padlótípusnak (parketta, csempe, szőnyeg, stb.) vagy felületnek (rozsdamentes acél, üveg, szövet, stb.) megfelelően szabályozható.

PORSZÍVÓ HOSSZÚ IDEJŰ TELJESÍTMÉNNYEL
A továbbfejlesztett ciklon technológia biztosítja a por magas szintű elkülönítését a levegőből, nagyobb teljesítményt és hosszantartó takarítási eredményeket kínálva ezáltal.

A VÍZKŐMENTESÍTŐ KAZETTA MEGHOSSZABBÍTJA A TERMÉK ÉLETTARTAMÁT
A vízkőmentesítő kazetta megakadályozza a készülék vízkő okozta sérülését, és meghosszabbítja az élettartamát.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ KÉSZÜLÉK
Könnyű beindítás, intuitív kezelőpanel, színek szerinti megkülönböztetés, kikapcsoló, érintésmentesen cserélhető mop, stb. – fedezze fel a továbbfejlesztett funkciókat, amelyek tökéletes kényelmet és könnyű használatot kínálnak.

KÖNNYŰ HORDOZÁS ÉS TÁROLÁS
Az ergonomikus fogantyú és a kerekek megkönnyítik a hordozást, a parkoló helyzet, a kábelfeltekerő és a talapzat pedig könnyű tárolást tesznek lehetővé.

ALAPOS TAKARÍTÁS PILLANATOK ALATT!
Fedezze fel a takarítás minden formájánál igénybe vehető tökéletes segítőtársat, amely időt takarít meg Önnek: lehetővé teszi minden típusú padló egyetlen mozdulattal történő porszívózását és gőztisztítását, a mélytisztításra használatos gőz minden típusú felületet kitisztít.

EGÉSZSÉGES TAKARÍTÁS
A gőz elpusztítja a baktériumok és kórokozók 99,9 %-át és tisztító- és vegyszerek használata nélkül fertőtleníti a lakást , így környezetbarát módon és allergiát okozó szerek használata nélkül takaríthatja ki a lakását.

RENDKÍVÜL SOKOLDALÚ, TÖBB FELHASZNÁLÁSI CÉLÚ GŐZTISZTÍTÓ
A különböző tartozékoknak köszönhetően ez a gőztisztító a takarításnál megfelel az összes igényének. Az ablaklehúzót ablak és tükör mosásánál, a gőzkoncentrátort a nehezen hozzáférhető helyek tisztításánál, a speciális réstisztító kefét csempék közötti részek tisztításánál és a mikroszálas mopot a szövet anyagok tisztítására használhatja. Ehhez egy egész készlet keskeny és széles kefe áll rendelkezésére. Továbbá, a készülékhez különböző méretű, színes, univerzális kefék is tartoznak, amelyek minden felület tisztítására alkalmasak a fürdőszobában (kék színű kefék), a konyhában (narancssárga kefék) és egyéb helyiségekben (zöld színű kefék).

MINDEN TÍPUSÚ PADLÓN HATÉKONY
Érje el a kemény padlók egyetlen mozdulattal történő alapos tisztítását a porszívózás és gőztisztítás együttes hatásának köszönhetően. Az eredmény a feleannyi időráfordítással elért rendkívüli tisztaság és mélytisztítás. A szőnyegre használja a speciálisan tervezett Ultra Glider toldóelemet, amely a szőnyeget egy könnyű mozdulattal kiporszívózza és gőzöléssel is megtisztítja.

HATÉKONY, TARTÓS ÉS MOSHATÓ MOPOK
Nejlon- és mikroszál kombinációval készült mosható mopok két típusa: az erősen szennyezett padlók megszáradt foltjainak feltörlésére a sűrűbb nejlon szálak alkalmasak, míg a sűrűbb mikroszálas rész az összes típusú, gyengén vagy közepesen szennyezett padlók takarítására szolgál.

Műszaki paraméterek
Víztartály kapacitása: 400 ml
Súly (kg): 5,4 kg
Teljesítmény (W): 1 700 W
Szín: Fehér
Zajszint: 84 dB(A)
Tápkábel hossza: 7,5 m
Technológia típusa: Zsák nélküli
EAN: 3221614004988
Csomagolás tartalma

Rowenta RY8561WH Clean & Steam Multi

3x "minden felület"
3x "kemény felület"
3x kicsi ecset
3x nagy ecset
3x mikroszálas anyag textíliákhoz
4x Anti Calc szűrő
Gőzfúvóka
Kemény kefe

Szőnyeg tartozék

Termékkel kapcsolatos kérdés
 *
 *
 *
 *
  *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A tudakozódás elküldésével figyelembe veszem a személyes adatok feldolgozását a kérdés megválaszolásához.