ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kezdőlap: / Háztartási gép / Párásító, légtisztító / Párásító, légtisztító

Philips AC2729/50
PHIAC272950

Ingyenes szállítás
Eltávolítja a szennyeződés 99,97%-át, enyhíti a száraz levegő kellemetlenségét. Levegőminőség- és páratartalom-kijelző. Automatikus, alvó üzemmód és alkalmazás. Akár 30 m2 méretű helyiség tisztítására.
Philips AC2729/50  - 1
Philips AC2729/50 - 2/5Philips AC2729/50 - 3/5Philips AC2729/50 - 4/5Philips AC2729/50 - 5/5

 

139.990 Ft
110.228 Ft (nettó)
db
Márkaszerviz: Itt
Külső raktár (Beszállító) Mikor kapom meg a terméket?
DPD:
Magyar Posta:

A termék jelenleg a beszállítónk raktárában van, várhatóan pár napon belül megérkezik központi raktárunkba.

Rendeljen most és mi 5 - 7 nap -on belül elküldjük Önnek.

Miért pont nálunk
Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.

Ezt már látta?
Heat Tech Purifier  Heat Tech Purifier
51.900 Ft
In fact it can heat a room of 40m2. Heat power: 1800 (900 + 900) W. Remote control. Does not heat up. 3 operating modes. Power saving mode. Wheels for easy transport.
Összehasonlít
Részletek
Raktáron 5 vagy több darab

Philips AC2729/50
PHIAC272950

Termék leírása

Eltávolítja az egészen apró, 0,003 mikron méretű részecskék 99,97%-át
A legkorszerűbb VitaShield IPS tisztító technológia bizonyítottan 99,97%-kal csökkenti az egészen apró, mindössze 0,003 mikron méretű (a PM2,5-nél 800-szor kisebb) részecskék számát – ilyenek a vírusok, a baktériumok, a pollen, a por és a kisállatszőr. Kimagasló részecskemegkötő és tiszta levegőt biztosító teljesítménye (CADR) 250 m3/h-ás. Egy 30 m2-es szobában kevesebb mint 17,3 perc alatt képes megtisztítani a levegőt.

Higiénikus párásítás akár 500 ml/h teljesítménnyel
A NanoCloud technológia természetes és higiénikus párologtató folyamatot használ az akár 500 ml/h-es teljesítmény érdekében. Amint a víz elpárolgott, a vízpára láthatatlanná válik, a kisebb molekulák pedig kevésbé hajlamosak baktériumokat a levegőbe juttatni. Laboratóriumi tesztjeink megerősítik, hogy a NanoCloud technológia 99%-kal kevesebb baktériumot szór szét, mint a vezető ultrahangos párásítók. Emellett a nedves foltok és a fehér por kialakulását is megelőzi.

Válassza a 2 az 1-ben vagy a Csak légtisztító módot
Egy gombnyomással válthat a 2 az 1-ben vagy a Csak légtisztító mód között. Száraz időszakokban válassza a 2 az 1-ben módot a tisztább, de nem száraz levegőért. A Csak légtisztító mód kikapcsolja a párásító funkciót, ha nincs arra szükség.

Eltávolítja a baktériumokat és vírusokat
Az optimalizált tisztító funkció hatékonyan észleli és csökkenti a baktériumokat és vírusokat, például a H1N1-et (influenzát) a tisztább levegő és az egészségesebb otthon érdekében.

Valós idejű digitális kijelző a beltéri PM2,5-szint jelzésére
A professzionális szintű, AeraSense technológiájú érzékelő pontosan észleli a levegő részecsketartalmának legkisebb változását, és azonnal reagál rá, így kínál a valós idejű PM2,5 visszajelzéssel együtt tökéletes nyugalmat.

Az IAI kijelző a beltéri allergének kockázati szintjét mutatja
Az AeraSense technológia észleli a beltéri levegőben megtalálható allergéneket, és egy 1-től 12-ig terjedő skálán megjeleníti a levegő allergénjeinek potenciális kockázati szintjét.

Valós idejű digitális kijelző a beltéri páratartalomszint jelzésére
A digitális kijelző az intelligens páratartalom-érzékelő segítségével valós idejű adatokkal szolgál a szoba relatív páratartalmáról, valamint előbbi segítségével a készülék automatikusan kezeli a páratartalom szintjét.

Nyomon követés, megfigyelés és ellenőrzés az okostelefonos alkalmazás segítségével
A Clean Home + alkalmazás segítségével bárhonnan, bármikor szabályozhatja a légtisztítót. Az alkalmazásban ellenőrizheti a levegő minőségét, megbizonyosodhat róla, akárhol is van, és összehasonlíthatja otthona levegőminőségét a kültéri levegő minőségével. Az alkalmazással a ventilátorsebességet is módosíthatja, és a szűrők állapotát is ellenőrizheti.

3 automatikus üzemmód: normál, allergén és alvás üzemmód
A termék 3 automatikus tisztítási beállítással rendelkezik: normál üzemmód, rendkívül érzékeny allergén üzemmód és alvás üzemmód. Alvás üzemmódban a kijelző fényei halványabbak, a ventilátor pedig a legalacsonyabb fokozatra kapcsol. Válasszon az igényeinek megfelelő módot a teljesítmény optimalizálására.

4 előre beállított páratartalomszint
Tartson fenn állandó páratartalmat az automatikus páratartalom-beállítások segítségével. Válassza ki a cél páratartalmat: 40%, 50% vagy 60%, és a párásító automatikusan be- és kikapcsol majd a kívánt páratartalom elérése érdekében.

Különösen csendes, így nem zavarja az éjszakai pihenést
Az egyedülálló aerodinamikus kivitel minimális zaj mellett maximális teljesítményt tesz lehetővé. Alvás módban szinte teljesen hangtalanul működik, hogy Ön alvás közben tisztább, egészségesebb levegőt lélegezhessen be.

Energia- és költséghatékony, kevesebb mint 1 kWh naponta
A termék energia- és költséghatékony, fogyasztása kevesebb mint 1 kWh naponta.

Kis mérete és görgői egyszerű mozgathatóságot biztosítanak
Helyigénye másfél darab A4-es papírlapnál is kisebb; könnyen helyet talál neki kis terekben is. Négy görgővel van felszerelve, így a mozgatása még egyszerűbb.

Műszaki paraméterek
Méretek (mm): 396 x 230 x 580
Tápkábel hossza: 1.8 m
Szín: Fehér
EAN: 8710103882916
Csomagolás tartalma

Termékkel kapcsolatos kérdés
 *
 *
 *
 *
  *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A tudakozódás elküldésével figyelembe veszem a személyes adatok feldolgozását a kérdés megválaszolásához.