ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Kezdőlap: / Háztartási gép / Párásító, légtisztító / Párásító, légtisztító

EvaSMART Personal Air Cooler
EVASMART3175

Teljesítményfelvétel: 12,5 W. Zajszint: Akár 25-40 dB. Fedési terület: 2,5m². Víztartály űrtartalma: 1300 ml.

 

, plusz Szállítás
Elfogyott Mikor kapom meg a terméket?
DPD:
Magyar Posta:

A termék nincs raktáron. A hozzáférhetőséggel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Miért pont nálunk
Ajándékok

Egyes tükörreflexes fényképezőgépekhez és objektívekhez ajándékot adunk.

Átvevőhelyek

A megrendelt terméket több mint 50 átvevőhelyen személyesen is átveheti.

Raktárkészlet

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően termékeink 98%-a azonnal rendelkezésre áll.

Ingyenes szállítás

Kiemelt termékeink vásárlása esetén INGYENES szállítást biztosítunk.

EvaSMART Personal Air Cooler
EVASMART3175

Termék leírása
Mobil klíma EvaSMART, az Ön mikroklímájához Hozzon létre egy zónát, ahol kellemes és egészséges a levegő, hogy ne függjün a közvetlen környezetétől. A klíma lehűti, párásítja és tisztítja a levegőt. Kis méretének és könnyű súlyának köszönhetően bárhová magával viheti, és ezzel növelni tudja a komfortérzetét. Az EvaSMART mobil klíma hasonló tulajdonságokkal bír, mint egy klíma, csak könnyebb, gazdaságosabb és egészségesebb.

Az EvaSMART mobil klíma előnyei Kisebb, könnyebb, csendesebb, gazdaságosabb és egészségesebb, min a légkondicionáló Nem szükséges a mesterséges hűtő közeg Hűti, párásítja és tisztítja a levegőt Stílusos modern kialakítás, könnyen karbantartható Állítható színes LED világítás. Különböző színek és egyedi árnyalatok választási lehetősége Könnyen hordozható Egyszerű egygombos működés USB typ-C csatlakozó elegendő a tápellátásnak az alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően Hatékony és környezetbarát, biológiailag lebontható párologtató tálca Korlátozott funkcionalitással, víz nélkül is működik Hűti, hidratálja és tisztítja a levegőt.

Nyáron és télen is Az EvaSMART mobil klímát használható egész évben. Leginkább a forró nyári napokon fogja igazán értékelni, s ezzel növelni a komfortérzetét a legnagyobb melegekben is. Egész évben egészséges levegőt és megfelelő páratartalmat biztosít. Kitűen alkalmas a téli időszakban is, amikor a fűtés miatt száraz a levegő.

A mobil klíma minden helyzetben javítani tudja a levegő minőségét, megszűri a port, pollent és egyéb részecskéket – így egészséges levegő veszi körül, legyen bárhol is. EvaSMART jellemzők Maximális hűtési teljesítmény elérése 5-10 perc alatt Személyes mikroklíma kialakítás akkor 3 m2 területen 1300 ml víztartály Alacsony fogyasztás, teljesítmény 12,5 W A párologtató tálcát 3-6 havonta cserélni kell Természetes mikroklíma bárhol

Csatlakoztassa USB-typ-C-n keresztül, akár power bankhoz A mobil klímát hagyományos konnektor vagy usb csatlakozással tudja ellátni árammal. A változó tápegység ellátást is támogatja, az alacsony energia fogyasztásnak köszönhetően.

Chlazení a osvětlení můžete ovládat pomocí mobilní aplikace nebo hlasového asistenta. Touchscreen display. Eco-Friendly, removable water tank, mobile app for remote control.


Műszaki paraméterek
EAN: 5292882000567
Zajszint: 25-40 dB
Szín: Fekete
Méretek (mm): 207 x 217 x 184
Súly (kg): 1820 g
Víztartály: 1300ml
Csomagolás tartalma
Patron
Tápkábel
Tölcsér
Termékkel kapcsolatos kérdés
 *
 *
 *
 *
  *
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A tudakozódás elküldésével figyelembe veszem a személyes adatok feldolgozását a kérdés megválaszolásához.